Connect with us

Știri

Klaus Iohannis, la Clubul Colectiv: ”Mi-aș fi dorit ca după un an de zile să se știe cine s-a făcut vinovat”

Un altar de fotografii, lumânări și flori s-au strans astăzi în fața Clubul Colectiv, la aproape 24 de ore de la tragedia din ”clubul morții”.

Incendiul a pornit în 153 de secunde pe data de 30 octombrie 2015, potrivit raportului de anul trecut de după tragedia de la Colectiv.

Românii ies astăzi în stradă pentru victimele tragediei. Premierul Dacian Cioloș va veni pentru a depune un omagiu în memoria victimelor din Clubul Colectiv.

Și Președintele României, Klaus Iohannis, a venit în fața clubului și a făcut câteva declarații.

”Pentru victime, vom organiza o slujbă de pomenire, la care vor participa și supraviețuitori. Avem datoria să nu lăsăm să se uite, să nu se uite niciodată cei nevinovați. Avem și datoria să facem tot ce putem pentru cei care au supraviețuit. Unele lucruri s-au schimbat în bine, verificările sunt mai clare și mai dese la astfel de locații în care se organizează evenimente. Mi-aș fi dorit ca după un an de zile să se știe cine s-a făcut vinovat”.

Mulți supraviețuitori au venit ca să vorbească la Cotroceni cu Președintele României. Preotul de la Biserica din Cotroceni a organizat o slujbă de pomenire și Președintele Iohannis a dat mâna cu câțiva dintre supraviețuitori.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top