Klaus Iohannis nu a luat o decizie în privinţa şefei DNA. ”Este încă săptămâna în care citim”

23.06.2018
Klaus Iohannis nu a luat o decizie în privinţa şefei DNA. ”Este încă săptămâna în care citim”

Preşedintele Klaus Iohannis face noi afirmați! Întrebat despre decizia în cazul procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi,  acesta a răspuns că şi această săptămână este dedicată cititului motivării Curţii Constituţionale în acest caz.

„Astăzi este încă săptămâna în care citim. Parcă aşa m-am exprimat”, a spus Iohannis, la Sibiu.

Întrebat dacă va anunţa decizia în perioada următoare, Klaus Iohannis a răspuns: „Asta vorbim săptămâna viitoare”.

„Vă spun încă o dată: nu mă tem de nicio suspendare şi chiar poate este bine să detaliez un pic. Deciziile pe care le iau niciodată nu le-am luat fiindcă mă tem sau nu mă tem de o suspendare.

Deciziile pe care le iau sunt cele pe care le consider corecte şi bune pentru România. Dar dacă discutăm mai concret despre suspendare, acum, una la mână, nu există niciun motiv de suspendare. Doi la mână, nu are cine să facă suspendarea”, a afirmat Iohannis.

Paul Stănescu a anunţat că se va retrage de la conducerea PSD Olt

Preşedintele PSD Olt, vicepremierul Paul Stănescu, a anunţat sâmbătă, la Conferinţa de alegeri a Tineretului Social Democrat (TSD) Olt, că intenţionează să se retragă de la conducerea organizaţiei judeţene şi că îl va susţine pentru această funcţie pe actualul preşedinte executiv al filialei, Marius Oprescu.

„Dragi colegi tineri, aveţi toate şansele să promovaţi foarte repede, pentru că, fac public un lucru astăzi, nu că mă bate gândul, sigur mă voi retrage de la preşedinţia PSD Olt şi am să-l propun colegilor mei pe Marius Oprescu să preia frâiele organizaţiei”, a spus Paul Stănescu.

El conduce PSD Olt din anul 2010, perioadă în care de două ori a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean Olt (iunie 2008 – iunie 2016), în anul 2016 a fost ales senator, iar din 2017 este vicepremier şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Citește și: Iohannis: ”Dragnea, după a doua condamnare, ar trebui să dispară pur şi simplu”