Connect with us
Klaus Iohannis pierde casa din centrul Sibiului. Decizia a fost luată de Curtea de Apel Pitești, care au respins contestația.

Știri

Klaus Iohannis pierde casa din centrul Sibiului

Klaus Iohannis pierde casa din centrul Sibiului. Curtea de Apel Piteşti a respins contestația depusă de soții Iohannis la decizia Curţii de Apel Braşov.

Magistraţii Curţii de Apel Piteşti au repins, miercuri după-amiază, contestaţia în anulare făcută de către Klaus și Carmen Iohannis. Contestația a fost depusă după ce aceștia au pierdut, prin sentinţă a Curţii de Apel Braşov, un imobil din centrul municipiului Sibiu.

În plus, cei doi trebuie să achite cheltuieli de judecată către mai mulţi dintre intimaţii din proces.

Klaus Iohannis pierde casa din centrul Sibiului. Contestația a fost respinsă

”Respinge contestaţia în anulare. Obligă contestatorii la plata cheltuielilor de judecată în sumă de 1.700 lei către intimata Antonescu Elisabeta şi 1.700 lei către intimaţii Oargă Ioan, Oargă Ioan Adrian, Oargă Steluţa Ancuţa. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică azi 22.02.2017”, este soluţia Curţii de Apel Piteşti, publicată, miercuri după-amiază, pe portalul instanţelor de judecată din judeţul Argeş.

La termenul din 15 februarie, Curtea de Apel Piteşti a amânat pentru 22 februarie pronunţarea în procesul în care soţii Iohannis au contestat decizia Curţii de Apel Braşov prin care pierd casa din centrul municipiului Sibiu.

La termenul din 18 ianuarie, avocatul preşedintelui şi al soţiei acestuia a cerut amânarea sau suspendarea cauzei, până la clarificarea situaţiei privind moştenitorii Gerogetei Lăzurcă, însă magistraţii au respins cererea.

De la începutul procesului la instanţa din Piteşti, în iunie 2016, dosarul a fost amânat de trei ori.

1 Comment

1 Comment

  1. Nicoleta

    2017-02-22T21:31:44+02:00 at 21:31

    Si… rasplata pentru fapta ?!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top