Connect with us
Oana Zăvoranu și Mărioara Zăvoranu au avut o relație tumultoasă de-a lungul timpului. Acum, la aproape trei ani de la moartea mamei sale, Oana a spus ce are de gând.

Știri

La aproape trei ani de la moartea mamei sale, Oana Zăvoranu a făcut anunțul: „Având în vedere…

Oana Zăvoranu și mama ei, Mărioara Zăvoranu, au avut o relație tumultoasă. Cele două s-au certat în mai multe rânduri, dar după moartea Mărioarei, Oana a revenit la sentimente mai bune în legătură cu aceasta.

Marioara Zăvoranu a murit pe 17 aprilie 2015, după ce trupul său a fost măcinat de mai multe boli. Ea suferea de insuficienţă renală cronică, afecțiune care i-a adus sfârșitul în cele din urmă.

La aproape trei ani de la moartea Mărioarei, Oana Zăvoranu a anunțat o decizie curioasă.

Ea dorește să apeleze la spiritism, pentru a lua legătura cu mama ei decedată. Oana a explicat și motivele:

Aş fi foarte curioasă şi emoţionată să ştiu cum mă vede mama mea acum, având în vedere omul care sunt acum, cum vă vede tatăl meu…

Aş vrea să ştiu dacă mamei mele îi pare rău că lucrurile s-au întâmplat cum s-au întâmplat. (….) Sunt foarte curioasă”, a dezvăluit Oana Zăvoranu în cadrul emisiunii „XNS”.

Oana Zăvoranu a mărturisit ce face atunci când merge la mormântul mamei sale

Deși și-au aruncat cuvinte grele de-a lungul timpului, în mare parte din cauza averii, Oana Zăvoranu a mărturisit că a depășit neînțelegerile pe care le-a avut cu Mărioara.

“Am trecut peste neînţelegerile  pe care le-am avut  cu Mărioara, ce-a fost, a fost!. Ştiu că mulţi cred că sunt o femeie fără suflet, însă nu este deloc aşa.

Eu şi cu Mărioara am avut multe neînţelegeri, ne-am certat în trecut, însă nu din cauza mea. Mereu mi-am iubit părinţii”, a spus Oana, într-un interviu acordat celor de la cancan.ro.

Bruneta a mai spus că merge frecvent la locul de veci al mamei sale și îi aprinde o lumânare.

“Merg frecvent la Mărioara, îi aprind o lumânare şi mă rog. Tot acolo sunt înmormântaţi şi taţii mei (cel natural şi cel care a adoptat-o), mă rog pentru toţi.

Am făcut pomană pentru ei, dar şi pentru mama, aşa este normal. Oana Zăvoranu nu este un om fără suflet, n-o să-şi uite vreodată părinţii”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Citește și: Primul soț al Mihaelei Rădulescu, declarații incendiare: “Am prins-o cu…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top