Connect with us
alexis matache

Știri

La doi ani de la tragedia din Colectiv, mama tinerei Alexis Matache a dezvăluit ce i-a spus fiica sa într-un vis recent

S-au scurs doi ani de zile de la tragedia din Colectiv, iar rudele celor decedați încă își plâng morții. Nimeni nu a fost găsit vinovat până în momentul de față și se pare că procesul stagnează.

Cristina Matache, mama tinerei Alexis Matache, decedată în incendiul catastrofal, încă suferă după decesul fiicei sale. Femeia nu crede că se va face dreptate în acest caz și a dezvăluit un vis cutremurător în care i-a apărut fiica sa.

„Nu prea cred că cei responsabili vor fi trași la răspundere, dar voi merge până la Dumnezeu să se facă dreptate și toți cei vinovați să plătească. Nu voi renunța! Momentan se merge foarte încet și suntem mâhniți de cum decurge totul și de cum suntem tratați acolo, în sala de judecată. Este o sală mică, stăm în picioare alături de alte persoane, de alte procese. Deocamdată suntem 6-7 persoane la procese, mai bine zis aceleași persoane de fiecare dată”, a dezvăluit femeia, pentru Știrile Kanal D.

Femeia a vorbit și despre un vis în care i-a apărut fiica sa.

„Timpul trece, dar nu vindecă pierderea unicului copil, ci doar înveți să trăiești cu durerea. Ea este cu siguranță într-un loc mai bune și ne vom reîntâlni atunci când va veni vremea. Exact așa mi-a spus într-un vis ‘Mami, nu mai plânge, că atunci când va veni timpul, ne vom vedea aici sus'”, a spus plină de tristețe mamă lui Alexis Matache.

Citește și: DOCUMENTAR | Ce s-a întâmplat la Colectiv, pe 30 octombrie 2015

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top