Connect with us

Știri

La mulți ani de Florii 2023: Mesaje, urări și felicitări pentru cei care poartă nume de florare

La mulți ani de Florii 2023: Mesaje, urări și felicitări pentru cei care poartă nume de florare

La mulți ani de Florii 2023. Data de 9 aprilie este una specială pentru persoanele ce poartă nume de floare deoarece acestea își serbează onomastica.

Este zi de sărbătoare la data de 9 aprilie, de Duminica Floriilor, atunci când cei care poartă nume de florare își celebrează onomastica. Iată cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări pentru această zi specială.

Floriile sunt sărbătorite în fiecare an, cu o săptămână înainte de Paște și este trecută cu cruce roșie în calendar. În această zi se sărbătorește intrarea Domnului în Ierusalim, pe un asin, întâmpinat cu flori, cu ramuri de măslin şi de finic, fiind aclamat de mii de oameni asemenea unui împărat.

La data de 9 aprilie, persoanele ce poartă nume de floare își serbează onomastica, iar peste

1,5 milioane de români se sărbătoresc în această zi. Iată care sunt cele mai frumoase mesaje pe care să le trimiteți sărbătoriților.
Sfânta sărbătoare să-ți aducă bucurie în priviri și speranță în suflet. Sunt alături de tine cu inima! Te îmbrățișez și îți urez La mulți ani!

Floare cu floare să prinzi în buchetul vieții și fiecare petală să strălucească a belșug, în lumina soarelui de primăvară.

La mulți ani!

De Sfânta Duminică a Floriilor, îți urez ca sufletul să ți se umple de fericire. Mai mult ca niciodată, îți doresc să ai liniște și să-ți găsești echilibrul. La mulți ani!

Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui!

Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu îți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări astfel încât să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani înfloritori!

De Florii, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare.

Nicio floare nu se compară cu frumuseţea ta! La Mulţi Ani!

Îţi doresc să fii mereu la fel de frumoasă, gingaşă şi delicată precum o floare! La mulţi Ani!

Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară, pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează la mulţi ani!

La mulți ani de Florii 2023. Urări și felicitări pentru cei care poartă nume de florare

De ziua ta, toate florile din lume să îţi ureze „La Mulţi Ani!”

Eşti persoana care mi-a luminat viaţa şi mi-a încălzit sufletul! La Mulţi Ani!

Frumuseţea trandafirilor şi gingăşia narciselor pălesc în faţa ta! Eşti cea mai preţioasă floare! La Mulţi Ani!

Cerul se înseninează de fiecare dată când păşeşti afară, vântul adie domol, iar păsările ciripesc de îndată ce te văd pe tine! La Mulţi Ani, floarea mea iubită!

În ziua dedicată şie, floarea vieţii mele, îţi zic un călduros „La Mulţi Ani!”

Această zi să îţi aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele şi tot atâtea declaraţii de dragoste! Tu eşti singura mea floare de pe pământ!

Sper că drumul tău în viaţă să îţi fie presărat de inocenţa ghioceilor, de frumuseţea trandafirilor şi de gingăşia crinilor. La mulţi ani!

Să primeşti flori de ziua ta. Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani!

De Florii, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare.

Dintr-o lume plină de flori tu eşti trandafirul meu şi vreau să rămâi mereu. La mulţi ani!

Flori frumoase sa rasara-n calea ta, zile lungi si fericire iti doresc din partea mea.

Să ai o zi frumoasă, că o zi de primăvară. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericită, iubita şi zâmbitoare. La Mulţi Ani!

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top