La revedere, Maria Ciobanu! Fanii au rămas fără cuvinte

Maria Ciobanu este o legendă a muzicii populare românești, iubită de milioane de fani care vor să îi asculte muzică și glasul de neegalat. Din păcate, marea artistă a României are probleme de sănătate care o împiedică să mai urce pe scenă. Deși fanii o așteaptă la concerte, Maria Ciobanu nu poate onora ofertele primite.

La revedere, Maria Ciobanu! Fanii au rămas fără cuvinte

La vârsta de 82 de ani Maria Ciobanu nu se simte grozav și asta o împiedică să mai încânte mii de fani care vor să îi asculte repertoriul live în concerte și la evenimente private. Maria Ciobanu nu a mai susținut niciun concert și nu a mai apărut pe nicio scenă încă din anul 2018, spre disperarea celor care o iubesc. Excepție face ziua de 31 august 2019, în care cântăreața a urcat pe scenă în Bogați, Argeș, alături de fiul său. Ea se află în România pentru a-și serba ziua de naștere.

Citește și: Maria Ciobanu a renunțat definitiv la muzică! Ce va face de azi înainte

Persoanele apropiate de ea declară că starea ei de sănătate s-a agravat în ultimul timp și oboseala a început să o doboare.

„Maria Ciobanu este bolnava si, in ultimul an, starea sa de sanatate s-a agravat, spre disperarea celor din familie. Are stari acute de oboseala, dureri de cap si nu prea poate sa mai stea in picioare mai mult de 20 de minute! In plus, are probleme cu inima, ceea ce duce uneori la o respiratie greoaie si palpitatii. De aceea, familia a preferat sa o trimita in America, la fiica sa, si la doctorul de la Los Angeles, care o trateaza de un an si jumatate.

La multi ani, Maria Ciobanu! sursa foto: youtube.com

Citește și: Benone Sinulescu, ADEVĂRUL despre RELAȚIA cu Irina Loghin: „Am trăit o poveste…”

In momentul in care a vazut-o, medicul i-a administrat rapid un tratament, i-a facut analizelele si i-a explicat ca nu mai are voie sa faca, timp de patru-cinci luni de acum inainte, niciun zbor cu avionul pana in tara, pentru ca situatia in care se afla nu ii permite. Mai rau, poate avea consecinte ingrozitoare, poate asemanatoare cu accidentul vascular din vara, atunci cand si-a pierdut temporar memoria”, au declarat persoan apropiate cântăreţei în urmă cu ceva timp, conform wowbiz.ro.

După 60 de ani în care a bucurat milioane de suflete cu vocea ei nemaipomenită, una dintre cele mai iubite artiste ale poporului român și-a încheiat cariera muzicală.

Astăzi este ziua de naștere a Mariei Ciobanu

Ciorcârlia muzicii românești a postat un mesaj emoționant pe Facebook, de ziua ei: „Scumpii mei! Azi, la ceas aniversar, îi mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat dar mai ales pentru darul de a cânta și a vă aduce măcar un strop de bucurie.  Și vă mulțumesc și vouă pentru dragostea pe care mi-o purtați de atâția ani. Vă iubesc din tot sufletul!”

Citește și: Scandal între Dragoș și Ionuț Dolănescu: „S-a folosit de tot ce a rămas de la tata”

Share
Scris de
Cristina Bosioc

Acest site foloseste cookies.

Read More