Connect with us
Laura Stoica ar fi împlinit astăzi 49 de ani. Artista a murit în urmă cu 10 ani

Știri

Laura Stoica ar fi împlinit astăzi 49 de ani. Artista a murit în urmă cu 10 ani

Regretata cântăreață, Laura Stoica, ar fi împlinit astăzi 49 de ani. Laura Stoica s-a născut la data de 10 octombrie 1967. Artista este considerată cea mai bună solistă de muzică rock pe care a dat-o România.

Cine a fost Laura Stoica

Laura Stoica s-a lansat în anul 1990 la Festivalul de la Mamaia, unde a câștigat premiul I la secțiunea de interpretare cu melodia „Dă, Doamne, cântec” și trofeul acelei prime ediții de după Revoluție. Un an mai târziu a fost declarată cea mai bună solistă pop-rock, iar melodia „Un actor grăbit”, compusă de Bogdan Cristinoiu, a fost aleasă piesa anului.

Laura Stoica a murit în urmă cu 10 ani

Laura Stoica a murit pe 9 martie 2006, într-un teribil accident rutier, la ieșire din localitatea Sinești, pe șoseaua București-Urziceni. În urma accidentului artista și iubitul ei, Cristi Mărgescu, au murit pe loc.

În ultima perioadă din viața artistei, lucrurile păreau așezate și era extrem de fericită. De Dragobete, ea și iubitul ei, Cristian Margescu, tot muzician, se logodiseră. De Crăciun a aflat că era însărcinată și în septembrie așteptau un copil. După ieșirea din postul Paștilor programaseră nunta. Însă, destinul a fost prea crud cu ei, din păcate. Toate planurile celor doi, dar și ale familiei au fost năruite într-o clipă.

În fatidica seară, Laura Stoica și Cristi Margescu, împreună cu orchestra ei au sustinut un recital la Urziceni. Ea și toboșarul formației sale, Cristian Margescu au pornit spre casă. Până la București mai aveau 47 de kilometri.

Cristi Margescu se afla la volan, însă nu a mai putut evita o mașină care venea din sens opus și care a intrat pe contrasens și s-au izbit frontal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top