Connect with us
Lavinia Pârva a vorbit despre Andreea Marin. Artista a lămurit situația în contextul în care presa mondenă a scris că fosta...

Știri

Lavinia Pârva a vorbit despre Andreea Marin: „Între mine și Andreea…”

Lavinia Pârva a vorbit despre Andreea Marin. Ea a adus lămuriri în contextul în care s-a scris că după ce a divorțat îl caută pe Ștefan Bănică Jr. Artista a explicat care este situația reală.

După ce Andreea Marin a divorțat de Tuncay Ozturk, presa mondenă a scris că fosta „zână” îl caută pe Ștefan Bănică Jr. Mai mult, acest lucru ar fi deranjat-o pe Lavinia Pârva.

„Se naşte un instinct matern, când e momentul simţi. Lucrul acesta nu ţine de noi, ţine de cei de sus. Andreea şi Ştefan sunt doi oameni care au grijă de fetiţa lor. Este aceeaşi situaţie. Fireşte că nu există o prietenie între mine şi Andreea Marin. Aceşti oameni au o fetiţă împreună şi sunt de acord să-şi crească frumos copilul”, a spus Lavinia Pârva, potrivit cancan.

Ștefan Bănică a divorțat de Andreea Marin, în urmcă cu aproape 3 ani

În urmă cu trei ani, Ștefan și Andreea au divorțat, iar anunțul l-au făcut pe paginile lor de socializare.

„Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluția noastră profesională și personală și care ne respectă intimitatea. După 7 ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separăm, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună și pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid. Însă, vom continua să avem o relație civilizată, caldă, atât pentru fetița noastră, cât și pentru noi.

Ne-am trăit relația cu discreție, atât cât ne-a permis statutul de persoană publică, ce înseamnă pentru alții în ziua de astăzi, din păcate, transformarea vieții particulare într-o telenovelă. Dorința noastră este să depășim și acest moment cu aceeași discreție, chiar dacă suntem conștienți de valul de speculații și neadevăruri ce va urma, de aceea vă rugăm să înțelegeți decizia noastră de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile și mai ales copiii. Vă mulțumim, un gând bun! Andreea și Ștefan Bănică”, a scris Ștefan, pe Facebook.

1 Comment

1 Comment

  1. Doinabarna16

    2016-12-09T01:28:02+02:00 at 1:28

    Nu judeca nu ai cum sa sti purul adevar.intr-o zi poti fi si tu judecata. Respecta-le deciziile in ce priveste fetita lor si bucurate de viata pina cind o imparti cu barbatul dorit cind o vei imparti cu”tatal”dorit v-a fi mai greu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top