Connect with us

Știri

Lavinia Sandru divorteaza de sotul arestat. VEZI CARE ESTE MOTIVUL

Realizatoarea de dezbateri politice de la Realitatea TV, Lavinia Sandru, intentioneaza sa il paraseasca pe sotul ei aflat la ananghie, Darius Valcov, fost ministru de Finante aflat acum in puscarie pentru fapte de coruptie.

Lavinia Sandru are un copil cu fostul ministru de Finante si, potrivit site-ului e-politic.ro, cei doi nu mai aveau de mult o relatie normala, fiind impreuna doar de dragul celui mic. Cei doi s-au distantat in ultima vreme iar incarcerarea lui Valcov a terminat-o psihic pe prezentatoarea tv.

CITESTE SI: TERORISTUL OMAR HAYSSAM LOVESTE IN JUSTITIA DIN ROMANIA. CE S-A INTAMPLAT AZI E FARA PRECEDENT

Colegul ei, Rares Bogdan, confirma ruptura dintre Lavinia Sandru si fostul ministru: „S-a trezit dintr-o data cu o mulţime de lucruri pe cap. Chiar daca nu mai era cu Vâlcov, situaţia a afectat-o foarte mult pentru ca au un copil împreună. Lavinia a trebuit sa ii explice fiicei sale ce se întâmplat cu tatăl ei, pentru ca puştoaica ar fi putut sa audă de la televizor, fie un coleg i-ar fi putut spune la şcoală.

Ca orice copil, nu e reacţionat foarte bine, mai ales ca îşi iubeşte tatăl. Pe deasupra, Lavinia a fost nevoita sa ii suporte si pe cei care au acuzat-o ca ştia cu ce se ocupa soţul ei, ceea ce nu este deloc adevărat. Va divorţa cu siguranţă cât de curând, este hotărâtă”, a declarat acesta pentru CANCAN.ro.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top