Connect with us
Leonard Doroftei, Rudel Obreja și Elena Udrea s-au prezentat la Inata CUrte de Casație și Justiție pentru a fi audiați în dosarul Gala Bute.

Știri

Leonard Doroftei, Rudel Obreja și Elena Udrea, audiați în dosarul Gala Bute

Leonard Doroftei, Elena Udrea și Rudel Obreja au venit miercuri la Instanța supremă pentru a fi audați în cadrul dosarului „Gala Bute”. Fostul președinte al Federației Române de Boxa fost adus cu mandat și a fost citat în calitate de martor.

Leonard Doroftei a venit la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie însoţit de un avocat şi la intrare nu a făcut nicio declaraţie. În dosarul „Gala Bute” va fi audiat în calitate de martor şi fostul secretar general al FRB Viorel Sima, pentru care instanţa a emis mandat de aducere la termenul de miercuri, după ce la termenele anterioare nu s-a prezentat, informează news.ro.

Magistraţii din completul care judecă dosarul „Gala Bute” vor audia miercuri cinci martori.

Dosarul „Gala Bute” a ajuns la instanţa supremă în aprilie 2015. Procurorii îi acuză de fapte de corupţie pe fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea, fostul ministru al Economiei Ion Ariton, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja, fostul director al Companiei Naţionale de Investiţii Ana Maria Topoliceanu, fostul asistent personal al Elenei Udrea, Tudor Breazu, fostul consilier al Elenei Udrea, Ştefan Lungu, fostul secretar general în MDRT, Gheorghe Nastasia şi omul de afaceri Dragoş Botoroagă.

Printre faptele pentru care aceştia au fost trimişi în judecată sunt: luare sau dare de mită, abuz în serviciu, complicitate la luare de mită, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top