Connect with us
Lia Olguţa Vasilescu ajunge în instaţă. Ce se întâmplă cu Ministrul Muncii

Știri

Lia Olguţa Vasilescu ajunge în instanţă. Ce se întâmplă cu Ministrul Muncii

Lia Olguța Vasilescu, chemată în instanţă. Aceasta a fost chemată în instanță pentru a răspunde în cadrul procesului dintre clubul oltean și FRF, LPF, Dumitru Dragomir și Mircea Sandu.

Mai exact, 23 februarie este data începerii procesului pe fond la Tribunalul București. La prima ședință de judecată instanța va estima durata procesului în conformitate cu Noul Cod de Procedură Civilă.

„Începe procesul civil Fotbal Club Universitatea Craiova versus FRF, LPf,Sandu, Dragomir! 23 februarie 2018 este data începerii procesului pe fond la Tribunalului Bucureşti. 

Dosarul s-a aflat cca 7 luni de zile în fază de regularizare, urmează ca în prima şedinţa de judecată instanţă să estimeze durată procesului în conformitate cu Noul Cod de Procedura Civilă.

Alăturat de cei menţionaţi, sunt chemaţi să răspundă în solidar CSU, Rotaru, Andrici, Beze, Badea,Olguţa Vasilescu, Municipiul Craiova şi alţii.

Ministrul Muncii se va prezenta în faţa judecătorilor

Iniţial primul magistrat desemnat aleatoriu, respectiv judecătorul Vişan Cristian Ştefan, craiovean la origine, s-a abţinut pe motiv că este rudă cu avocatul Olguţei Vasilescu şi al lui Rotaru respectiv Radu Marinescu, unul dintre indivizii care a contribuit enorm la intrarea în faliment a clubului.

Interesant este faptul că judecătorul Vişan de la Tribunalul Bucureşti, rudă declarată a lui Marinescu este un apropiat al judecătoarei TAMBULEA, cea care a soluţionat dosarul pe fond cu privire la numele Universitatea.

Mai mult, în respectivul proces Marinescu nu s-a implicat direct deşi el este prezent în mai toate pocesele aflate pe rol. Astfel putem trage concluzia cum s-a câştigat acest proces de către Badea.” a fost postat pe pagina de facebook a FC Universitatea Craiova 1948.

În penal, Curtea de Apel București a decis, la 15 iunie, ca Mircea Sandu (fostul președinte FRF) și Dumitru Dragomir (fost președinte al LPF) să fie achitați, dar instanța a lăsat însă calea deschisă ca Adrian Mititelu să se adreseze în civil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top