Connect with us
Lia Olguţa Vasilescu, anunţ de ultimă oră. Ce se întâmplă cu salariile

Știri

Lia Olguţa Vasilescu, anunţ de ultimă oră. Ce se întâmplă cu salariile

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, insistă că salariile bugetarilor nu au scăzut, comentând că aceia cărora li s-au micşorat veniturile nu depăşesc un procent de 3%.

Ministrul precizează că aceştia nu vor avea curaj să-şi arate fluturaşul de salariu pentru că aşa s-ar vedea sumele mari pe care le primeau.

„Cei care se aşteptau să le scadă salariile au primit fluturaşi şi au văzut că nu le scad şi nu mai au de ce să fie nemulţumiţi. Iar cei care au primit fluturaşii şi au văzut că le scad probabil că nu or să vă trimită niciodată fluturaşii pentru că sumele sunt foarte mari şi atunci aţi vedea de unde le-a scăzut salariul.

Pentru 3 la sută din bugetari salariile vor creşte din 2019

La aproximativ 3% dintre bugetari scad salariile, nu mai mulţi. (…) E adevărat că se creşte pe diferenţă din anul 2019. Abia atunci cei cu salarii mici vor avea creşteri mult mai mari decât ceilalţi.

Anul acesta e cel mai greu an din punctul de vedere al legii salarizării pentru că unii, 3%, scad, iar pentru ceilalţi s-a asigurat transferul contribuţiilor şi foarte puţin le-a crescut netul. Creşterile mari încep din 2019 pentru bugetari”, a declarat, duminică seară, ministrul Muncii, la Antena 3.

Citeşte şi Lia Olguţa Vasilescu, anunţ despre pensii: “Dacă am fi respectat legea pensiilor …”

Lia Olguţa Vasilescu, anunţ de ultimă oră despre pensiile românilor. Ministrul Muncii îi dă replica lui Liviu Dragnea, după ce preşedintele PSD i-a transmis un mesaj tranşant privind legea pensiilor.

Într-o intervenţie la Antena 3, Lia Olguţa Vasilescu a precizat că legea pensiilor este o prioritate pentru Guvern şi trebuie adoptată cât mai repede.

Deşi Liviu Dragnea i-a cerut să prezinte explicaţii când este nevoie, ministrul Muncii susţine că nu va da date din Legea pensiilor până când aceasta nu va fi prezentată coaliţiei.

Citeşte şi Lia Olguţa Vasilescu a spus adevărul. Cu cât vor creşte salariile

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top