Liderul T.A.T.A, Bogdan Drăghici, reținut pentru viol

Polițiștii l-au reținut miercuri 21 august pe Bogdan Drăghici, președintele Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A). Bărbatul a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Acesta este suspectat că ar fi agresat sexual și violat un minor, anunță surse judiciare, pentru Mediafax.

Liderul T.A.T.A, Bogdan Drăghici, reținut pentru viol

Bogdan Drăghici este bănuit de mai multe astfel fapte. Una dintre victimele acestuia este chiar fiica sa vitregă minoră, mai arată sursa citată. Plângerea a fost depusă chiar de mama copilei. Se pare că aceste fapte se întind pe o perioadă de 4-5 ani și există mai multe victime (Bogdan Drăghici are mai mulţi copii).

Liderul T.A.T.A, Bogdan Draghici, retinut pentru viol sursa foto: digi24

Citește și: Răstunare de situație în cazul Caracal. Ce solicită mama Luizei Melencu solicită autorităților

În momentul în care au început agresiunile fiica vitregă a liderului Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor avea numai 10 ani. Bărbatul ar fi atins-o în zone intime și ar fi obligat-o să întrețină relații de natură sexuală cu el.

Citește și: Un tânăr din Constanța și-a dat foc în mașină. Înainte a anunțat totul pe Facebook

Drăghici va fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă, el aflându-se în acest moment în arestul central al Poliției Capitalei.

Citește și: Începe ridicarea mașinilor parcate ilegal în Capitală. Cât costă să îți recuperezi mașina

Alianța Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A) reprezintă o entitate care, de-a lungul timpului, a militat pentru drepturi egale între mame și tață în familie și totodată a inițiat mai multe acţiuni în acest sens. Printre aceste aceste acţiuni se umără și  militarea pentru instituirea Zilei Tatălui sau sesizarea Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării în privinţa unor declaraţii sau intenţii ale autorităţilor care ar fi fost în defavoarea taților.

Citește și: Gabriela Firea a anunțat că încep lucrările la 17 imobile din programul de refacere a fațadelor

Acest articol a fost actualizat la: 2019-08-21T14:20:34+03:00 14:20

Share
Scris de
Bosioc Cristina

Acest site foloseste cookies.

Read More