Lidia Fecioru a dezvăluit leacul minune care te ajută să scapi de chisturile ovariene pre cum și de fibromatoza uterină.
Semințele de cedru reprezintă unul din cele mai valoroase alimente. Aceste semințe care se găsesc în magazinele naturiste tratează chisturile ovariene și fibromatoza uterină
Jumătate de kilogram de semințe de cedru se amestecă cu doi litri de alcool de 40 de grade, macerat două săptămâni la întuneric.
Se bea șase luni de zile câte o lingură de trei ori pe zi, cu jumătate de oră înainte de masă.
Acest amestec se poate dizolva cu jumătate de pahar de apă ca să fie mai ușor de băut. După 6 luni de tratament este obligatoriu să mergeți să faceți o radiografie, a spus Lidia Fecioru la emisiunea Adevăruri Ascunse, de la Antena 3.
Chisturile ovariene reprezintă o afecțiune foarte frecvență, fiind a două cauza de consultație ginecologica. Unele voci susțin că fiecare femeie va face cel puțin o data în viață un chist ovarian, dar poate să-l descopere sau să nu-l descopere.
Chisturile ovariene apăr foarte frecvent la femeile tinere, active sexual. De cele mai multe ori sunt formațiuni benigne (necanceroase), care dispar de la șine. Și la menopauză pot apărea chisturi și numai 5%-6% din aceste cazuri sunt maligne (canceroase).
Tratamentul unei probleme ovariene depinde de natură bolii. Descoperirea întâmplătoare sau în urmă unei simptomatologii a unui chist la o paciență tânără nu necesită intervenție chirurgicală în prima fază. Paciență trebuie supravegheată timp de trei luni, după care se reface ecografia.
În funcție de rezultat se decide intervenția chirurgicală, care în prezent se face prin metodă laparoscopica. Dacă medicul suspectează chistul că fiind organic, este important să se afle dacă este cancer de ovar sau nu.
Tumorile ovariene nu se operează laparoscopic pentru că această intervenție presupune crearea unui pneumoperitoneu, ceea ce poate disemina celulele canceroase. În cazul cancerului de ovar se impune operația clasică. De aceea, este extrem de important că paciență să fie corect examinată înainte de intervenție.
În cazul cancerului de ovar, dacă operația este incompletă, șansele de supraviețuire ale pacienței sunt drastic reduse. În cazul pacientelor cu ovare polichistice sau plurifoliculare, care se prezintă de obicei la medic din cauza sterilității, tratamentul medicamentos este diferit.
Dacă paciență își dorește copii, tratamentul are drept scop stimularea ovariana. Uneori se recurge și la o operație specifică pentru sterilitate. Dacă paciență nu-și dorește copii, medicul îi poate recomanda un tratament hormonal menit să blocheze activitatea ovarelor.
Dr. Anca Simionescu precizează că tratamentul hormonal este indicat și în cazul pacientelor care au suferit o operație de îndepărtare a chistului. Hormonii stopeaza de asemenea activitatea ovarului respectiv, ceea ce permite cicatrizarea acestuia după operație.
Acest articol a fost actualizat la: 2019-02-18T11:48:59+02:00 11:48
Acest site foloseste cookies.
Read More