Connect with us
Lidia Fecioru, sfaturile pentru îndeplinirea dorințelor. Cum a reușit ea să își schimbe viața la 180 de grade

Știri

Lidia Fecioru, sfaturile pentru îndeplinirea dorințelor. Cum a reușit ea să își schimbe viața la 180 de grade

Lidia Fecioru are un sfat extrem de simplu pentru îndeplinirea dorințelor pe care îl oferă celor ca ea. Bioenergoterapeutul susține că sunt 3 reguli simple pe care trebuie să le urmezi pentru ca dorința ta să fie îndeplinită.

În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, aceasta a dezvăluit care sunt sfaturile pe care le oferă oamenilor care merg să îi ceară ajutorul.

Lidia Fecioru, sfat pentru îndeplinirea dorințelor

1. Legea comenzii

Trebuie să formulezi clar ce vrei. Este foarte important să spui exact ce vrei. Gândurile noastre sunt cele mai importante. Când ceri ceva, trebuie să ceri foarte strict, fix. O singură dorință, un singur gând. Trebuie să comanzi și să ceri. Nu trebuie să facem multe polologhii. Nu ne oprește nimeni să spunem o rugăciune la asta. Nu ne oprește nimeni să îl rugăm și pe Dumnezeu să ne ajute.

2. Legea zeciuielii

Acolo există Dumnezeu. Trebuie să-ți plătești partenerul de afaceri. Iar partenerul tău de afaceri atunci când ești singur este Dumnezeu. Plătești ajutând pe cineva, dând zeciuială din ce ai făcut tu. Este important să o faci pentru ca banii să rămână la tine.

3. Legea bunei-voințe

Indiferent de câți bani ai avea, trebuie să faci bine celor din jur pentru ca banii să rămână la tine. Este și cazul celor care fac voluntariat. Dăruiesc fără să știe nimeni. Trebuie să trăiești în armonie cu ceilalți. De unde dai, Dumnezeu dă înzecit”, a menționat Lidia Fecioru, citata de antena3.ro.

Cum a slăbit Lidia Fecioru peste 30 de kilograme

Aceasta a dezvăluit și cum a reușit să dea jos peste 30 de kilograme în numai câteva luni.

„Am slăbit când am început să-mi iubesc corpul. Am avut vreo 30 de kilograme în plus și spuneam că eu nu sunt grasă“, mărturisea bioenergoterapeutul.

„Am început să mă iubesc și am slăbit. Am înbrăcat o rochie lungă și arătam ca o omidă. Soțul meu a zis că arăt ca o vacă. Și i-am spus că sunt vacă pentru că stau cu el, voi slăbi și voi divorța. Așa am făcut, m-am iubit pe mine“, a mai spus Lidia Fecioru.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top