Connect with us

Știri

Lina Medina, femeia care a născut la 5 ani un băiețel. Cum arată acum, în 2017

Lina Medina s-a născut pe 27 septembrie 1933, în Ticrapo, Peru. Satul, situat la 7 km de munte, este cea mai săracă regiune. Ea a fost unul dintre cei nouă copii ai părinților ei, Tiburelo Medina și Victoria Losea.

În afară de faptul că Lina Medina a avut primul ciclu mentrual la vârstă de doi ani și jumătate, ea era un copil absolut normal. Însă, la vârsta de cinci ani, părinții ei au observat că burta ei tot creștea. Au dus-o la șamanul local, dar nu s-a găsit niciun leac.

Nu existau facilități moderne pentru a determina cauza creșterii. Părinții ei credeau că dimensiunea crescândă a stomacului Linei Medina se datorează unei tumori și sperau că se va vindeca. Dar când burtica a continuat să crească, părinții au dus-o la un spital din Pisco, Peru. Doctorii au descoperit că era în a șaptea lună a sarcinii.

Medicii i-au făcut toate analizele posibile la vremea respectivă pentru a confirma sarcina. O anchetă detaliată a arătat că Lina a fost însărcinată în șapte luni. Doctorii au fost șocați în legătură cu modul în care o femeie de cinci ani putea să rămână gravidă. Dr. Gerardo a mutat-o pe fată într-un spital din Lima, Peru, unde a fost ținută sub observație constantă.

La o lună și jumătate după transferul ei la spitalul din Lima, Lina Medina a dat naștere unui băiat sănătos prin cezariană, în data de 14 mai 1939.

Copilul a fost numit Gerardo după medicul care a avut grijă de mamă. Copilul a fost crescut crezând că Medina era sora lui. Dar Gerardo a ajuns să cunoască adevărul la vârsta de 10 ani.

Sursa foto: www.unbelievable-facts.com

Medina nu a dezvăluit niciodată identitatea tatălui copilului său sau împrejurările legate de sarcina ei. Vina a căzut pe tatăl ei și a fost arestat pentru suspiciunea de viol și incest. Însă, a fost eliberat din cauza lipsei de dovezi. Tatăl biologic al lui Gerardo nu a fost găsit niciodată.

Cum arată Lina Medina în 2017

Gerardo a murit în 1979 la vârsta de 40 de ani. Medina a lucrat ca secretar la Dr. Gerardo Lozado din Lima. Mai târziu s-a căsătorit cu Raúl Jurado și a dat naștere celui de-al doilea copil, în 1972.

Sursa foto: www.unbelievable-facts.com

Începând din 2015, Lina Medina trăiește în districtul sărac din Lima, cunoscut sub numele de „Chicago Chico”. Ea refuză să fie intervievată și îi îndepărtează pe toți reporterii care vor să-i afle povestea.

Sursa foto: www.unbelievable-facts.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top