Connect with us
Orar prelungit în Noaptea Muzeelor 2018 pentru liniile RATB

Știri

Orar prelungit în Noaptea Muzeelor 2018 pentru liniile RATB

RATB va pune la dispoziţia călătorilor, în Noaptea Muzeelor 2018, linii cu orar prelungit.

Potrivit unui comunicat al RATB, remis miercuri, cu ocazia desfăşurării evenimentului cultural ”Noaptea Muzeelor”, în noaptea de 19 spre 20 mai, între orele 19:00 – 04:00, linia 362 va funcţiona cu un program prelungit.

De asemenea, preluarea fluxului de călători se va face şi prin liniile de noapte care converg către zona centrală a Capitalei, respectiv N102, N104, N105, N106, N107, N108, N109, N110, N111, N112, N114, N115, N116, N117, N119 şi N121, pe întreg parcursul nopţii.

Citește și : RATB îşi schimbă denumirea. Ce se va întâmpla cu regia de transport public

Probleme tehnice la Sistemul Automat de Taxare al RATB

Sistemul Automat de Taxare (SAT) care asigură încasarea contravalorii călătoriilor în mijloacele de transport ale RATB prezintă unele probleme tehnice pe platforma online şi la validarea plăţii cu portofel electronic, informează Regia Autonomă de Transport Bucureşti printr-un comunicat remis, vineri, AGERPRES.

„Specialiştii care administrează SAT lucrează pentru identificarea cauzelor şi remedierea urgentă a situaţiei. RATB a luat măsuri pentru ca angajaţii însărcinaţi cu verificarea titlurilor de călătorie să nu aplice sancţiuni în astfel de cazuri.

Regretăm situaţia apărută şi îi informăm pe cei afectaţi de aceste disfuncţionalităţi că pot recupera diferenţa dintre tariful de călătorie şi suma dedusă în mod eronat de sistemul electronic solicitând acest lucru în scris, prin email la info@ratb.ro, precum şi prin poştă sau direct la sediul Regiei”, se menţionează în comunicat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top