Connect with us
Lisa Lynn Masters, actrița din serialul "Gossip Girl", descoperită moartă

Știri

Lisa Lynn Masters, actrița din serialul „Gossip Girl”, descoperită moartă

Lisa Lynn Masters, actrița din serialul „Gossip Girl”, descoperită moartă. Actrița care a mai jucat şi în ”Ugly Betty” a fost găsită decedată în Peru.

Actrița din „Gossip girl” avea 52 de ani. Ea a fost descoperită moartă într-o cameră a hotelului Mundo din Lima, capitala statului Peru.

Din primele informații, cazul este considerat sinucidere. Potrivit autorităților locale, actrița suferea de depresie și s-ar fi spânzurat cu o fustă. Trupul ei neînsuflețit a fost descoperit în baia camerei de hotel.

Concluzia că aactrița din Gossip girl suferea de depresie a fost luată în urma lucrurilor găsite în cameră. Mai exact, au fost descoperite medicamente și două scrisori. Actrița a scris în detaliu suferința ei și lupta pe care a dus-o în ultimii ani cu boala, care îi afectase sănătatea mintală.

Lisa Lynn Masters locuia în Brooklyn, la New York, cu soţul ei. Ea se afla la Lima pentru un eveniment organizat de reprezentanţi ai industriei modei.

Actriţa americană a apărut şi în alte producţii TV de succes, precum comedia ”Unbreakable Kimmy Schmidt” şi serialul poliţist ”Law & Order: Special Victims Unit”.

„Gossip girl”, unul dintre cele mai urmărite seriale tv

Gossip Girl este un serial adolescentin, bazat pe seria de cărți cu același nume scris de Cecily von Ziegesar. Seriaul are șase sezoane. Seria începe cu revenirea unei adolescente, Serena van der Woodsen (Blake Lively), dintr-o „absență misterioasă”. Pe parcursul serialului „Gossip Girl” se constată că Serena a fost departe, la școală din Cornwall, Connecticut. Însă, nu toată lumea primește cu brațele deschise vestea că Serena s-a întors în Manhattan.

Citește și: Actrița Saberna Saboo s-a sinucis la vârsta de 29 de ani

Serialul surprinde viața unor tineri nu doar foarte frumoși, ci și extrem de bogați, din Upper East Side, New York. Pe parcursul celor șase sezoane, aceștia încearcă să facă față relațiilor amoroase, mereu dramatice, și totodată trebuie să facă cea mai bună alegere privind facultatea.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top