Știri

Zboruri Italia anulate Lista zboruri anulate din București, Timișoara, Cluj, Iași

Zboruri Italia anulate. Tot mai multe zboruri sunt anulate atât câtre Italia, dar și alte destinații. Companiile aeriene se confruntă cu o adevărată criză, lipsa pasagerilor face ca avioanele să zboare singure, iar acest lucru nu este de dorit. În fiecare zi zeci de zboruri sunt anulate din România din principalele aeroporturi din România: Otopeni, Timișoara, Cluj, Iași sau Craiova. Acest articol se va actualiza continuu cu programul de zbor și va adăuga zborurile anulate pe măsură ce companiile ne comunică acest lucru. LIVE UPDATE

ACTUALIZARE, 9 martie 2020

Toate zborurile spre Italia au fost anulate

România a luat decizia a de a anula toate zborurile spre orice oriaș din Italia. Atfel zborurile Ryanaiar, Wizzair, Blueair și Tarom sunt anulate până pe 31 martie.

Zbururi anulate România – Italia, Treviso și Bergamo 8 martie

Wzz Air și Blue Air au anunțat astăzi ca anulează zborurile spre nordul Italiei. Compania Wizz Air anulează toate zborurile din Iași, Timișoara, Cluj și București către Treviso și Bergamo.

Blue Air anuleaza astăzi și pe 9 aprilie zborurile spre Milano.

Tarom anulează 10 cruse spre Roma

Actualizare, 9 martie 2020 – În conforimitate cu decizia autorităților toate zborurile Tarom către Roma sunt anulate până pe 31 martie.

Operatorul Național, Tarom va anula 10 curse spre Roma deși orașul nu este foarte afectat de epidemie, dar numărul scăzut al pasagerilor ar face ca avioanele să zboare goale. Lista zborurilor nu a fost înca comunicată.

Acest articol se actualizeaza continuu.

Ce trebuie să faci daca zborul tău a fost anulat?

Dacă zborul tău a fost anulat trebuie să te adreseze companiei aeriene, chiar daca nu ai primit notificarea pe email sau sms și să soliciți reprogramarea sau banii inapoi. Companiile îți pot returna  banii sub forma de credit în contul tău de client sau direct în contul bancar. Atenție, nu sunteți obligați să achitați taxe de schimbare a călătoriei. Cel mult trebuie să achitați diferența de pret dacă există.

Important, NU VĂ DEPLASAȚI la aeroport. Luați legătura cu operatorul aerian prin call center, email sau pe site.

ContactNumar de telefon Wizz air

Wizzair poate fi contactat telefon la numarul de telefon 090 031 0020, atenție tariful este 1.19 euro pe minut.

Contact Blue Air

Blue air poate fi contactat la numărul de telefon 0374 281 841, tarif normal.

Contact Tarom

Compania Națională Tarom poate fi contactată prin email și prin telefon, iată datele de contact:

  • 021.9361
  • 021.204.64.64
  • 021.303.44.00
  • 021.303.44.44

E-mail: rezervari@tarom.ro

Înainte de a pleca în calatorie vă recomandăm să verificați site-ul companiei care operează zborul dumneavoastră penru a vedea dacă zborul nu este anulat. Notificările se trimit de obicei din timpe SMS sau email.

Acest articol a fost actualizat la: 2020-03-09T13:39:00+02:00 13:39

Share
Scris de
Andreea Marinescu

Acest site foloseste cookies.

Read More