Connect with us
LIVE: Lansarea Samsung Galaxy S10. Cum arată noul telefon și ce preț are

Știri

LIVE: Lansarea Samsung Galaxy S10. Cum arată noul telefon și ce preț are

Lansarea Samsung Galaxy S10 este așteptată de milioanele de utilizatori, care ard de nerăbdare să vadă ce le-a pregătit marele producător. Lansarea are loc, astăzi, 20 februarie 2019, la ora 21:00 și este transmisă live.

Ce se știe până acum despre S10?

Samsung Galaxy S10 aduce încărcare wireless, conexiune 5G și va fi livrat sub forma a 3 versiuni. Samsung Galaxy S10e (versiunea Lite), Samsung Galaxy S10 și Samsung Galaxy S10 Plus.

Prețurile telefoanelor variază în functie de varianta aleasă. Cel mai scump find varianta plus, care va ajunge în România la prețul de 7000 de lei. Vodafone, Orange și Telekom vor avea nou lelefon în ofertă – preturile sunt aici.

Galaxy S10 vine cu Wi-Fi 6

Telefonul noul aduce conexiune Wi-Fi 6, cea mai performantă tehnologie wireless de până acum. Varianta Plus este cea mai puternică cu 12 GB de memorie RAM și spate din ceramică, scrie playtech.ro.

Live – Lansarea Samsung Galaxy S10

Samsung transmite pe site-ul său LIVE lansara noului telefon în toate cele trei variante.

Transmisiunea este pe Youtube unde deja sunt peste 20.000 de oameni interesați să urmărească marea lansare! Poți vedea începând cu ora 21.00 marea lansare în video-ul de mai jos.

Samsung este cel mai mare producător de telefoane mobile inteligente, smartphone și principalul competitor Apple. Lansările companiei au loc în fiecare an, în luna martie. Apple își lansează produsele în octombrie în fiecare an.

Telefoanele sunt dotate cu sistemul de operare Android, versiune premium, sunt recunoscute ca fiind fiabile și rezistente. Utilizatorii se plâng însă de de durata de viața a bateriei, care, conform acestora ține foarte puțin chiar dacă telefonul este utilizat regulat.

Telefoanele produse de Samsung sunt recunoscute pentru calitatea lor în a face poze, ele fiind doate în general cu cele mai bune camere foto existente.

Competitorul S10 este iPhone XS și XS plus.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top