Connect with us
Liviu Dragnea CONDAMNAT la închisoare de 3 ani și 6 luni

Știri

Liviu Dragnea, anunț despre amnistie și grațiere: Nu am pe masă…

Liviu Dragnea a făcut declarații noi în contextul în care se vorbește despre o ordonanță iminentă pe amnistie și grațiere. El a comentat și scandalul de azi din plenul Camerei Deputaților.

”Nu v-ați săturat?”, le-a spus jurnaliștilor liderul PSD, Liviu Dragnea, după ce aceștia au insistat cu întrebări privind emiterea unei ordonanțe pentru amnistie și grațiere. ”Nu am pe masă nicio ordonanță pe amnistie și grațiere”, a susținut Dragnea.

Întrebat despre declarațiile unor colegi din PSD, care au spus că este nevoie de o astfel de OUG, Dragnea a spus: ”Nu-mi permit să-i cert în public”. 

La întrebarea dacă i-a solicitat lui Tudorel Toader o soluție pentru amnistie și grațiere, liderul PSD a răspuns că a cerut în mod public, ceea ce înseamnă că și ministrul justiției a auzit, ”să se repare toate nedreptățile din România care ies la iveală.”

Citește și: Ce spune Tudorel Toader, aflat la Bruxelles, despre amnistie și grațiere

Ce spune Liviu Dragnea după ce i s-a cerut revocarea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat miercuri un nou atac la adresa președintelui Klaus Iohannis, după scandalul din Parlament, unde PNL a cerut revocarea lui de la conducerea Camerei Deputaților. Dragnea a spus că în spatele acestei mișcări a opoziției s-ar afla șeful statului – „Iohannis zapciul” -, care, „după ce a luat casele din Sibiu cu japca, vrea să ia cu japca și România”.

„Așa au vrut să ia cu japca și Guvernul, acum vor să ia cu japca și Parlamentul României, forțând legea. Și vor să ia cu japca și România. Este stilul lui Iohannis. Așa cum a luat cu japca și casele din Sibiu, așa vrea să ia cu japca și România”, a fost reacția lui Liviu Dragnea după scandalul din Camera Deputaților.

„Ăsta e președintele nostru – Iohannis zapciul”, a continuat Dragnea atacul la adresa președintelui.

Întrebat pe ce se bazează când spune că șeful statului ar fi în spatele a ceea ce s-a întâmplat astăzi în Camera Deputaților, Dragnea a spus că „de câteva săptămâni bune unii membri ai PNL se laudă că il au în spate pe Klaus Iohannis, care îi protejează și încurajează să dea jos Guvernul și să revoce conducerea Camerei”.

Citește și: Scandal în plenul Camerei Deputaților, după ce s-a cerut revocarea lui Dragnea și Florin Iordache

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top