Connect with us
Liviu Dragnea anunță un nou "miting uriaș" al PSD și îl amenință pe Iohannis cu suspendarea!

Știri

Liviu Dragnea anunță un nou „miting uriaș” al PSD și îl amenință pe Iohannis cu suspendarea!

Liderul PSD Liviu Dragnea anunță un nou miting „uriaș” al social-democraților și îl amenință pe Klaus Iohannis cu suspendarea în cazul în care nu o va revoca pe Laura Codruța Kovesi din funcția de procuror-șef al DNA.

Dragnea a prins curaj după mitingul PSD din Piața Victoriei, la care au luat parte circa 150.000 de oameni, aduși cu autocarele din mai multe județe.

În direct la Antena 3, președintele PSD a spus că acesta a fost „mitingul mic” și că următorul va fi unul „uriaș”, care va avea loc în altă locație.

„Noi am făcut mitingul ăsta din mai multe motive. Primul motiv şi cel mai puternic motiv este de a protesta puternic împotriva acestui sistem odios, nenorocit, pe care îl gestionează o mână de securişti, o mână mai mare, care este patronat de Klaus Iohannis.

El este unul din beneficiarii principali ai acestui sistem, prin uneltele pe care le au şefii Parchetelor, ofiţeri din servicii, Pahonţu, care e unul din liderii importanţi ai statului paralel şi toţi ceilalţi, toate ‘portocalele’ pe care dumneavoastră le-aţi arătat şi care încep să iasă la iveală în continuare„, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

El a adăugat că un alt motiv ţine de faptul că social-democraţii au fost „provocaţi”.

„Nu te poţi aştepta, totuşi, ca un partid ca PSD, un partid mare, e cel mai mare partid social-democrat din Europa – din păcate, celelalte ţări nu mai au cote foarte bune – să îl ameninţi de o lună şi jumătate, să îl jigneşti, să îl insulţi, să spui atâtea lucruri despre acest partid şi să te aştepţi că nu reacţionează, că stă cu mâinile în sân şi am hotărât să ieşim.

Şi vreau să vă spun că ăsta a fost mitingul mic. Următorul miting va fi un miting uriaş, într-o altă locaţie – în Piaţa Victoriei nu poate avea loc – şi mă uitam la poze, îmi aduceam aminte, şi aseară am văzut la o televiziune ‘cu epoleţi’, arătau poza de anul trecut, celălalt miting, scriau ‘250.000’ şi la noi, foarte mare, ‘130.000’.

Mă rog, fiecare se face de ruşine în ce fel doreşte. Au făcut un miting pe care l-au photoshopat, în care au aruncat sute de mii în presă, ca şi număr. Le-am arătat noi ce înseamnă un miting de câteva sute de mii”, a spus Dragnea.

Dragnea îi atacă pe protestatarii anti-guvernamentali

„Şi al treilea motiv a fost de a avertiza societatea şi de a avertiza fiecare om, pentru că se poate, sunt absolut sigur că mulţi oameni se gândesc că la ei nu poate ajunge mâna lungă a acestui stat paralel. Ba da.

Şi a şi ajuns şi va ajunge în continuare, pentru că doamna Rarinca, de exemplu, nu era lider politic sau o personalitate importantă, nu, şi ei au atacat şi oameni obişnuiţi, pentru a vedea fiecare om din România”, a declarat Dragnea.

Fiind întrebat cine i-a mobilizat pe protestarii #Rrezist care au încercat sâmbătă la un moment dat să perturbe desfăşurarea mitingului PSD, liderul social-democraţilor a spus: „Păi, noi împotriva cui am protestat aseară? Împotriva statului paralel. Ei sunt cei care au dorit”.

„Ăştia au ieşit, s-au organizat în felul ăsta, puşi de cei care îi finanţează, de cei care îi protejează şi de cei care îi încurajează, eu sunt absolut convins.

Sunt absolut convins că în foarte scurt timp vor ieşi foarte multe informaţii la iveală, pentru că n-au cum… până la urmă, adevărul iese la iveală.

Cine îi plăteşte, cum îi plăteşte, pe unde îi plăteşte, prin ce îi plăteşte, de ce îi plăteşte…în general, lucrurile astea, mă rog, zvonurile astea se adeveresc. N-a fost uşor şi trebuie să mai fac o precizare, care trebuie spusă: a fost un miting organizat legal, autorizat legal. (…)

Noi vrem să protestăm împotriva abuzurilor şi să susţinem respectarea legii şi încălcăm legea, aşa cum fac ceilalţi care n-au nici o treabă cu legea, ei de fapt acţionează pentru a susţine un stat poliţienesc, un sistem de poliţie politică”, a mai declarat Dragnea.

Dragnea îl amenință pe Iohannis cu suspendarea!

Liderul PSD Liviu Dragnea este convins că președintele României, Klaus Iohannis, va da curs deciziei CCR privid demiterea șefei DNA Laura Codruța Kovesi.

Dragnea crede că Iohannis crede că președintele va refuza să o elibereze pe Kovesi din funcție doar dacă este amenințat sau șantajat.

„Dacă preşedintele vrea să batjocorească CCR şi să nu pune în aplicare o decizie a CCR, înseamnă că ori are mâna întoarsă la spate de undeva de afară ori este crispat de dosarul cu casele.

Ca să poţi să îţi asumi o asemenea greşeală fatală ca preşedinte, să calci în picioare Constituţia să desconsideri o decizie a CCR, înseamnă că trebuie să existe ceva care să te blocheze total.

Dacă se întâmplă aşa ceva, nu sunt decât astea două motive, dar dacă se întâmplă noi nu putem să stăm să avem un preşedinte care nu e el”, a declarat Dragnea la Antena 3.

„Se poate ajunge la suspendarea președintelui?” l-a întrebat Mihai Gâdea.

„Se poate ajunge la orice. Încă o dată spun: dacă ne tot provoacă, aseară am arătat că putem răspunde. Nu ne este frică. Dacă acest om, care este președintele României înțelege că este de fapt prizonierul statului paralel.

Ce ar înseamna? Dăm liber la nerespectarea legii? Mâine poate veni oricine, îți dă în cap, trece pe roșu,” a răspuns Liviu Dragnea.

Citește și: VIDEO și FOTO. Miting PSD în Piața Victoriei. Stația de metrou Piața Victoriei, ÎNCHISĂ. Dragnea, baie de mulțime

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top