Connect with us
Liviu Dragnea, reacție nervoasă la adresa jurnaliștilor: "Cu ce dracu să mă ajute?!"

Știri

Liviu Dragnea, reacție nervoasă la adresa jurnaliștilor: „Cu ce dracu să mă ajute?!”

Liviu Dragnea a cedat nervos și s-a răstit la jurnaliști pe holurile Parlamentului. El s-a enervat când a fost întrebat despre legea adoptată de Senat, prin care infractorii condamnați la maxim 5 ani de închisoare pot efectua pedeapsa la domiciliu.

Întrebat dacă o astfel de soluție l-ar avantaja, având în vedere că a fost condamnat deja în primă instanță la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, Dragnea a răspuns:

”Cu ce dracu să mă ajute pe mine, domnișoară? Cu ce mă ajută? M-am săturat de aceste minciuni. În afară de mine mai sunt oameni în țara asta? Pe ei îi întrebați, domnișoară? Sunt om și mi-ajunge.

Mi-ajunge să tot răspund la aceste ărostii. Vorbiți cu Iohannis și cu haștagiștii să mă împuște. Ați ajuns oameni tineri să susțineți securiștii în țara asta”.

El mai avusese și înainte o reacție nervoasă, după ce mai mulți jurnaliști s-au luat după el și i-au cerut declarații.

Chiar nu înțeleg chestia asta. După asta, vin și vorbim. Sincer, chiar nu înțeleg. Cum dracu? Îmi ajunge, totuși! Hai, puiule, în baie. Hai în baie, că-ți ies poze ca lumea acolo”, a afirmat liderul PSD într-un exces de furie.

Totodată, Dragnea i-a transmis și un avertisment ministrului Justiției, Tudorel Toader, căruia i-a transmis să revină cu picioarele pe pământ.

”Adevăratul motiv pentru remaniere nu va fi OUG pentru amnistie și grațiere. Nu se pune problema remanierii lui Toader la ora asta. Sper ca toată lumea să revină cu picioarele pe pământ”, a spus Dragnea.

Moțiunea împotriva lui Tudorel Toader a fost respinsă – 171 voturi împotriva, 99 pentru și 5 abțineri. Ministrul Tudorel Toader nu a fost prezent în Parlament, atunci când a fost votată moțiunea împotriva sa.

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, spunea că deputaţii PSD vor vota „după propria conştiinţă” la moţiunea simplă împotriva ministrului Justiţiei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top