Connect with us

Știri

Accident grav de microbuz. Autoritățile au activat planul roșu

Un accident grav de microbuz s-a petrecut astăzi într-o localitate din Dolj. Autoritățile au acitvat planul roșu de interveniție, presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului.

Accident grav de microbuz în Dolj

Accidentul a avut loc în localitatea Pielești. Un microbuz se deplasa pe DN 65 s-a răsturnat într- curbă. Șoferul a pierdut controlul volanului și nu a mai putut redresa mașina.

Citește și: DIICOT confirmă oficial o a doua victimă în cazul Caracal

„Accident rutier, 15 victime constiente, în comuna Pieleşti. Intervin Serviciul de Ambulanţă şi Detaşamentele 1 şi 2 Pompieri Craiova. A fost activat Planul Roșu de intervenţie”, transmit pompierii doljeni.

„Avand in vedere numărul ocupantilor, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Interventie care presupune suplimentarea resurselor medicale la fata locului. Pentru intervenția imediata, in zona indicată au fost trimise o descarcarare, 2 autospeciale pentru transport victime multiple și 2 ambulante ale Serviciului Județean de Ambulanta. Misiunea este in dinamica“, a afirmat Florin Cocoşilă, reprezentantul IPJ Dolj.

Citește și: Imagini revoltătoare! Zeci de elevi plecați în tabără la Costinești au dormit pe jos, în tren

Accident grav în Dolj. Planul roșu de intervenție a fost activat

Două persoane au decedat în urma acestui accident, iar alte șase au fost transportate de urgență la spital, dintre care două rănite grav. În microbuz se aflau 13 călători. Cine dintre victime au refuzat să fie transportate la spital.

La faţa locului au fost mobilizate o maşină de descarcerare, două autospeciale pentru transport victime multiple, o ambulanţă SMURD şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top