Locale

Alertă în Capitală! O fetiță de 11 ani a dispărut, autoritățile cer ajutorul cetățenilor

Este alertă în București după ce o fetiță de 11 ani din sectorul 4 a fost dată dispărută. Autoritățile cer ajutorul cetățenilor în speranța că vor reuși să o găsească și să o readucă în sânul familiei.

Fetița de 11 ani a dispărut de acasă ieri, 12 decembrie

Un mesaj în acest sens a fost postat chiar și de primarul sectorului 4, Daniel Băluță, care i-a rugat pe cetățeni să sune la 112 dacă au date despre această copilă, care a dispărut de la domiciliu sâmbătă.

Vă adresez în rândurile ce urmează o rugăminte, în calitate de părinte. Vă rog să îmi fiți alături și împreună, să aducem liniște unei familii din sectorul 4, ajutându-o să-și găsească fetița de 11 ani, dispărută ieri.Copila se numește Iuliana Georgiana Tudoran, are între 1,55 și 1,60 metri înălţime, 55- 60 kg de kilograme, ochi căprui, ten închis, păr negru, iar la data dispariţiei purta geacă din fâş de culoare neagră cu imprimeu floral galben şi glugă cu blană albă, jeans albastru şi ghete de culoare neagră.Dacă o întâlniți pe stradă ori aflați vreo informație despre minoră, vă rog să sunați imediat la 112.Împreună, putem să ajutăm această familie să se bucure de Sfânta Sărbătoare a Crăciunului iar copila să ajungă în siguranță acasă, lângă părinții săi! Vă mulțumesc!

Familia fetiței este distrusă de durere și nu își găsește liniștea până cțnd copila nu se va întoarce acasă. Toți cei care au văzut-o pe fetița din imagini sunt rugați să sune la numărul de urgență 112. Potrivit informațiilor oferite de autorități, Tudoran Iuliana Georgiana are între 1,55 – 1,60 metri înălţime, 55- 60 kg de kilograme, ochi căprui, ten închis și păr negru. La data dispariției, copila era îmbrăcată cu o geacă din fâş de culoare neagră cu imprimeu cu flori galbene şi glugă cu blană albă, blugi albaștru şi ghetuțe de culoare neagră.

Share
Scris de
Cristina Bosioc

Acest site foloseste cookies.

Read More