Connect with us
BREAKING NEWS Val de cutremure în România! Pământul s-a mișcat din nou

Locale

BREAKING NEWS Val de cutremure în România! Pământul s-a mișcat din nou

Val de cutremure în România! Pământul s-a cutremurat din nou. Mai multe seisme au avut loc în țara noastră, în umă cu puțin timp. Specialiștii au dat toate detaliile.

anică în România. Astăzi am avut parte de mai multe seisme, unul după altul. Pământul s-a cutremurat de două oriă, la interval scurt de timp.

Cutremur în România

Un cutremur cu magnitudinea de 3,6 a avut loc sâmbătă în județul Vaslui, potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului. Seismul s-a produs la ora 12:41, la adâncimea de 15 kilometri.
Cutremurul s-a produs și resimțit în apropierea următoarelor oraşe: 42 km S de Iași, 48 km NE de Bacău, 109 km V de Chișinău, 157 km N de Galați, 166 km V de Tiraspol, 175 km N de Brăila, 191 km NE de Brașov, 200 km SE de Chernivtsi, 234 km NE de Ploiești și 254 km V de Odessa, transmite capital!

Seism și în județul Buzău

Un alt seism a avut loc cu câteva ore mai devreme, un cutremur cu magnitudinea de 2,3 a avut loc în județul Buzău, potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top