Connect with us

Știri

Bunicul Luizei Melencu, una din fetele dispărute din Caracal, rupe tăcerea: “E vorba de o rețea de trafic de organe”

Bunicul Luizei Melencu, cealaltă fată dispărută în Caracal, face declarații halucinante, care îl disculpă pe suspectul principal, Gheorghe Dincă, cel puțin pentru acuzația de crimă, în cazul în care acesta va fi acuzat în mod oficial, deoarece în prezent procurorii îl acuză de trafic de persoane și viol.

Bunicul Luizei Melencu face declarații halucinante

În casa lui au fost găsite rămășițe umane, potrivit anchetatorilor. Printre rămășițele găsite de procurori sunt și mai mulți dinți umani. Luiza a fost dată dispărută în urmă cu aproape patru luni.

Citeste si: Din interior: STS și 112 o puteau localiza pe Alexandra cu marjă de eroare de 2 metri

În toată perioada în care Luiza a fost dispărută, bunicul ei a primit mai multe apeluri telefonice de la anonimi. Bărbatul a făcut declarații exclusive pentru Antena 3.

„Nu se recomanda, spunea că la influențele unei bune prietene, Luiza nu mai vrea să vină acasă. Erau minciuni. Era o voce de bărbat.

Citeste si: Mama Alexandrei Cumpănașu, sunată de un necunoscut după dispariția fetei. Ce i-a spus bărbatul la telefon

Vineri la telefon tot o voce de bărbat mi-a spus: „copiii sunt bine, sunt în Elveția”. A fost trafic de organe aici.

Bunicul Luizei Melencu, una din fetele dispărute din Caracal, rupe tăcerea: “E vorba de o rețea de trafic de organe”

Bunicul Luizei Melencu, una din fetele dispărute din Caracal, rupe tăcerea: “E vorba de o rețea de trafic de organe”

Bunicul Luizei spune că este vorba despre trafic de organe

Ăsta (Gheorghe Dincă, bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal – n.red.) a fost un cărăuș, aici s-au întâmplat multe. Ăsta a fost un cărăuș plătit.

Nu e capabil să secționeze el un om. Pe nenorocitul ăsta l-au pus în față că nu îl ajută mintea. Sunt alte interese. Aici e vorba de o rețea de trafic de organe”, acuză bunicul Luizei, fata de 18 ani dispărută din Caracal în luna aprilie.

Acum, rudele ei se roagă la Dumnezeu ca Luiza să nu se fi urcat în mașina lui Gheorghe Dincă. Miercuri, Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină „la ocazie”.

Minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată și violată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla aceasta, timp de aproape 20 de ore!

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top