Connect with us
Căţeluşa găsită la pieptul Cristinei Ţopescu are acum stăpân. "Este fetița mamii"

Știri

Câinii Cristinei Ţopescu au nevoie de un nou stăpân. Animalele se află în terapie de recuperare la Sibiu

Două dintre căţeluşele Cristinei Ţopescu au mare nevoie de un nou stăpân. Animalele sunt acum la Sibiu, unde o tânără cu suflet mare încearcă să le ajute să treacă peste trauma pierderii celei care le-a iubit din tot sufletul.

De ani de zile, dresoarea face terapie de reintegrare a câinilor şi speră să le poată ajuta şi pe cele două căţeluşe.

Deborah Faoro este o italiancă stabilită la Sibiu, specializată pe interacţiunea dintre om şi câine. Nu a cunoscut-o personal pe Cristina Ţopescu, dar când a aflat că animalele ei au rămas singure pe lume, a ştiut ce să facă.

Deborah Faoro: Am si eu caini si m-am gandit ca daca intr-o zi mi s-ar intampla si mie o nenorocire, mi-ar placea ca comunitatea sa sara sa ajute cand ramai impresionat despre ceva trebuie sa faci ceva.

Fărăr să stea pe gânduri, Deborah a plecat spre Bucureşti. S-a întors acasă împreună cu Sissi şi Bonnie, două căţeluşe frumoase, deştepte, dar cărora nu li se dădea nicio şansă.

Aduse la Sibiu, timp de două săptămâni, căţeluşele au urmat un program de reabilitare, special conceput pentru patrupede.

Iar rezultatele nu au întârziat să apară. Acum, cele două căţeluşe care au temperamente total diferite sunt aproape gata să plece acasă cu oamenii lor.

Deborah Faoro: Mai au drum cu mine sa ajunga la o stare de adoptabilitate si apoi trebuie sa gaseasca omul lor care sa fie omul lor pe viata. În principiu ar trebui sa devina intr-o saptamana. Sissi sigur, Bonnie nu stiu, mai are de asteptat.

Deborah spune că ideal ar fi ca animalele să fie adoptate separat, pentru că au firi complet diferite. Bonnie ar putea fi câinele ideal pentru o familie de pensionari, iar Sissi pentru nişte tineri dinamici.

Deborah Faoro: Cel mai bine sa ajunga la familii diferite, sunt doua firi foarte diferite, unde Bonnie are nevoie de foarte multa rabdare, Sissi e un caine foarte energic care are nevoie sa alerge.

Dacă nu își vor găsi stăpâni, Sissi şi Bonnie se vor întoarce la București, la Asociaţia care le-a preluat după moartea Cristinei Ţopescu.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top