Categorii Locale

Caz șocant! A născut într-o benzinărie și a abandonat bebelușul într-un tomberon. În ce stare este acum nou-născutul

Caz șocant în România! O tânără de 30 de ani a născut într-o benzinărie din Satu Mare, iar apoi și-a abandonat bebelușul într-un tomberon. Acesta a fost găsit de un angajat al benzinăriei, care a anunțat autoritățile.  Polițiștii au început o anchetă și au găsit-o pe femeia care și-a abandonat pruncul, care se pregătea să fugă.

Caz șocant! A născut într-o benzinărie și a abandonat bebelușul într-un tomberon. În ce stare este acum nou-născutul

Femeia însărcinată a intrat în toaleta unei benzinării din Satu Mare, în jurul orei 18:20, și a născut acolo, apoi a abandonat copilul, au transmis polițiștii sătmăreni, potrivit primelor informații obținute în anchetă. Bebelușul a fost găsit de un angajat al benzinăriei, care a alertat autoritățile. Conform oficialilor,  acesta a supraviețuit. Starea de sănătate a fetiței de aproape 3 kilograme este stabilă și se află acum la spital.

„Copilul se află la spital, din informațiile pe care le dețin. Acesta trăiește și este stabilizat.”, a declarat Paula Gabor, purtătorul de cuvânt al Poliției Satu Mare, potrivit Mediafax.

Femeia care a născut în benzinărie a fost identificată. Are 30 de ani, a venit din Germania într-un autobuz cu destinația Botoșani, intrând în țară prin vama Petea.

Polițiștii au găsit-o pe femeie după ce aceasta s-a urcat din nou în autobuz și i s-a făcut rău, iar șoferul a sunat la 112. Personalul de pe ambulanță și-a dat seama că ea a născut recent și au făcut legătura cu bebelușul abandonat. Femeia este audiată acum de către polițiști și i s-a întocmit un dosar penal.

Acest articol a fost actualizat la: 2020-08-09T11:56:44+03:00 11:56

Share
Scris de
Andreea Oprea

Acest site foloseste cookies.

Read More