Connect with us

Știri

Ce i-ar fi zis mama Luizei Melencu fetei, înainte ca aceasta să se urce în mașina lui Gheorghe Dincă

S-a aflat ce i-a spus Luizei Melencu chiar mama sa, înainte ca fata să se urce în mașina de ocazie a lui Gheorghe Dincă! Luiza Melencu se pare că a vorbit la telefon cu mama ei până în ultimul moment în care Gheorghe Dincă a oprit mașina pentru ca fata să se urce.

Mama Luizei Melencu i-a spus fiicei sale să aibă grijă cu cine se urcă la ocazie

Potrivit informațiilor, Luiza i-a spus mamei sale pe unde trece, după ce a ieșit din bancă, iar la un moment dat i-a comunicat că se află pe lângă parcul din aproapierea orașului Caracal. La scurt timp, fata s-a îndreptat către zona unde a fost surprinsă pe camerele de supraveghere vorbind la telefon.

Fata i-a spus apoi mamei sale că se duce să ia ocazia, iar aceasta i-a spus: „ai grijă cu cine te urci”! Luiza Melencu s-a urcat în mașina lui Gheorghe Dincă, de unde a dispărut fără urmă. Se întâmpla în luna aprilie, iar acum cercetătorii au găsit rărășițe ce par a fi umane la liziera unei păduri.

Mama Luizei Melencu i-a spus fiicei sale să aibă grijă cu cine se urcă la ocazie

Mama Luizei Melencu i-a spus fiicei sale să aibă grijă cu cine se urcă la ocazie

Luiza Melencu a vorbit la telefon și nu a văzut manevra făcută de Gheorghe Dincă

Probele au fost trimise către IML, care urmează să se pronunțe dacă acele rămășițe sunt umane și dacă aparțin sau nu Luizei Melencu.

Și avocatul familiei Melencu a spus că fata a vorbit la telefon în timp ce s-a urcat în mașina lui Gheorghe Dincă și nu a văzut exact ce manevră a făcut acesta, înainte de a o lua la ocazie. Avocatul susține că Gheorghe Dincă a trecut pe lângă fata de 18 ani, apoi a întors mașina și a luat-o pe Luiza Melencu.

”Pe camera de supravegheri din zonă a fost surprinsă Luiza care ieșise de la o unitate bancară de unde trebuia să scoată bani trimiși de mama sa. Luiza vorbea la telefon, probabil de aceea nici nu a fost atentă la persoana care s-a oprit să o ia la ocazie. Acest individ din ce știu eu, a trecut, a văzut-o și a întors mașina pentru a o lua. Ea ar fi putut observa această manevră, poate i s-ar fi părut dubioasă și poate nu urca în această mașină a groazei”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Melencu.

Avocatul Tonel Pop, noi dezvăluiri despre răpirea Luizei: “Ea ar fi putut observa această manevră”

Avocatul Tonel Pop a făcut noi dezvăluiri despre răpirea Luizei Melencu! Apărătorul familiei Melencu susine că fata vorbea la telefon atunci când s-a în mașina lui Gheorghe Dincă, așa că nu a văzut faptul că prădătorul a trecut pe lângă ea, apoi a întors mașina pentru a o lua la ocazie!

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top