Connect with us
Dialogul dintre agresorul din Onești și Poliție a fost filmat. Agresor: "să vadă și în România cum se omoară"

Locale

Dialogul dintre agresorul din Onești și Poliție a fost filmat. Agresor: „să vadă și în România cum se omoară”

Polițiștii din Onești au negociat 4 ore cu bărbatul care a sechestrat într-un apartament doi bărbați, pe care ulterior i-a înjunghiat mortal. Digi24 a făcut rost de imagini de la fața locului, din timpul negocierilor, făcute cel mai probabil de către un vecin de la un bloc de vizavi. Dialogul dintre bărbatul de 68 de ani și polițist este halucinant. Se observă cât de agresiv era bărbatul și care era condiția lui ca să-i elibereze pe cei doi muncitori.

Cum au decurs negocierile în cazul de la Onești – luarea de ostatici

Digi 24 a intrat în posesia unui video care surprinde o parte din negocierile care au avut loc pe 1 martie 2021 la Onești. În filmare se aude cum agresorul amenință că îi va ucide pe cei doi bărbați pe care îi luase ostatici. Polițistul încearcă să îl tempereze, dar bărbatul de 68 de ani devenea din ce în ce mai violent în exprimare și în gesturi.

El cerea o hotărâre judecătorească prin care să înțeleagă ce s-a întâmplat cu apartamentul lui.

Câteva fragmente din discuție:

Suspect: Eu tot am scris și nu mi-a dat niciun răspuns. Hotărârea judecătorească nu mi-a dat-o nimeni
Polițist: E la poliție…
Suspect: Nu este, vă duceți și faceți rost de ea!
Polițist: Eu zic mai bine să vă liniștiți
Suspect: Nu mă liniștesc deloc! Ascultă-mă ce spun eu! De nu îi vezi morți aici… Bă, bag cuțitul ăsta în ei! Ascultă-mă ce spun eu!

Suspect: Bă, nu mă calmez deloc! Eu de 10 ani de zile tot sunt calm. De 10 ani tot tac, la bandiții din miliție și la bandiții din justiție…
Polițist: Vă rog să vă abțineți!
Suspect: Nu mă abțin deloc! Niște bandiți și hoți! Băi, împreună cu comandantul vostru este un bandit și cel de la Bacău alt bandit, un hoț și un nenorocit.

Suspect: Ascultă-mă ce spun: du-te și vezi-ți de treaba ta! Bă, bă, du-te și vezi-ți de treaba ta! Băi, du-te! Nu stau de vorbă decât în fața hotărârii judecătorești! Altfel nu stau de vorbă! Atât, dacă înțelegi bine românește… în baza hotărârii judecătorești, atât! Nu stau cu nimeni de vorbă, eu nu stau cu nimeni de vorbă!

Suspect: Nu, e foarte bine. Lasă, cel puțin, să vadă și în Romania cum se omoară…

Agresorul a fost rănit și a ajuns la spital, iar soția sa a fost reținută pentru complicitate. Oamenii legii continuă cercetările.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top