Connect with us
Explozie într-un imobil din Timișoara. Persoană prinsă sub dărâmături

Locale

Explozie într-un imobil din Timișoara. Persoană prinsă sub dărâmături

O explozie a avut loc, în urmă cu puțin timp, într-un imobil din Timișoara. Este vorba despre un imobil aflat într-o curte comună. Pompierii au intervenit de urgență. Din primele informații rezultă că o persoană a fost prinsă sub dărâmături.

Explozie într-un imobil din Timișoara

Joi seară, 25 februarie 2021, o explozie s-a produs într-un imobil din Timișoara. În urma deflagrației, o persoană a rămas prinsă sub dărâmături.

Potrivit ISU Timiș, incidentul s-a petrecut pe strada Zăvoi din Timișoara. Pompierii au intervenit de urgență pentru extragerea victimei și au predat-o conștientă unui echipaj medical SAJ sosit la fața locului.

Apelul la 112 a fost făcut cu puțin timp înainte de ora 18.00 și solicita salvarea unei persoane blocate sub dărâmături. Era vorba despre un bărbat care a fost scos de acolo și predat medicilor sosiți la fața locului.

„La ora 17:46, am fost solicitați să intervenim pentru salvarea unei persoane blocată sub dărâmături, pe strada Zăvoi din Timișoara. Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că s-a produs o explozie la un imobil aflat într-o curte comună. În urma exploziei, o victimă de sex masculin a rămas blocată sub dărâmături. Pompierii au intervenit de urgență pentru extragerea victimei și au predat-o conștientă unui echipaj medical SAJ sosit la fața locului”, se arată într-un comunicat al pompierilor.

La fața locului au intrevenit 18 pompieri cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, două autospeciale de descarcerare, un container de căutare-salvare și un echipaj Smurd.

Din primele informații pe care le avem, se pare că este vorba despre o singură victimă – un bărbat care a fost scos conștient de sub dărâmăturile imobilului.

Pompierii fac cercetări pentru a stabili cauzele producerii deflagrației. Reamintim faptul că explozia a avut loc pe strada Zăvoi din Timișoara, la un imobil aflat într-o curte comună. Strada a fost închisă pentru ca intervenția pompierilor să nu fie periclitată în vreun fel.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top