Connect with us
Explozie la o mănăstire din Constanța. Un preot și un călugăr au ajuns la spital

Locale

Explozie la o mănăstire din Constanța. Un preot și un călugăr au ajuns la spital

A fost explozie joi seara la o mănăstire din județul Constanța. Totul a pornit de la o butelie. Din primele informații rezultă că au fost rănite două persoane. Este vorba despre un preot și un călugăr. La fața locului au intervenit pompierii.

Explozie la Mănăstirea Sfântul Gheorghe din Constanța

Pompierii au fost solicitați de urgență să intervină pentru stingerea focului cauzat de o explozie la Mănăstirea Sfântul Gheorghe de lângă Tichilești, comuna Horia, județul Constanța. Totul a pornit de la o butelie. Există informații conform cărora au fost răniți un preot și un călugăr care au fost transportați la spital.

Cei doi se află în afara oricărui pericol, însă au nevoie de îngrijire medicală după ce au suferit arsuri pe față, mâini și torace.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere și 14 pompieri, precum și un echipaj de prim ajutor.

Incendiu devastator la Cluj

Tot joi seara a avut loc un incendiu în județul Cluj, mai exact la Dej, la o fabrică care produce hârtie igienică. Din fericire, nu au fost victime omenești, însă pagubele materiale sunt însemnate. Focul a izbucnit în zona unde se usucă hârtia, într-o hală care are aproximativ 10.000 de metri pătrați. Focul s-a manifestat cu flacără violentă și degajare mare de fum.

Iată ce au declarat reprezentanții ISU la fața locului:

„Incendiul este de mare amploare, este limitată extinderea acestuia prin intervenția forțelor de la fața locului. La fața locului a fost prezent și un echipaj SMURD, care, până acum, a consultat șase persoane cu suspiciuni de intoxicație cu fum sau arsuri ușoare. Nici una dintre acestea nu a necesitat transport la spital sau investigații suplimentare”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Până la sosirea pompierilor, angajații au încercat să stingă flăcările folosindu-se de stingătoarele din dotare.

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top