Locale

Fetiță de 6 ani, omorâtă de un copil cu un an mai mare

Tragedie în comuna Jilava, după ce o fetiță de șase ani a murit în urma unor lovituri în abdomen, aplicate de către un băiețel doar cu un an mai mare decât ea. Medicii au încercat în zadar să o salveze pe cea mică, deoarece organismul copilei nu a mai rezistat și a cedat la scurt timp de la desfășurarea teribilului eveniment.

Fetiță de 6 ani, omorâtă de un copil cu un an mai mare

Potrivit primelor cercetări ale autorităților, totul s-a întâmplat în timp ce copiii se jucau. Poliția a constat faptul că fetița de 6 ani se juca împreună cu băiețelul, luni dimineață, 27 iulie. După o perioadă de timp, cel mic a început să o lovească pe fetiță fără vreun motiv anume în abdomen. Loviturile puternice ale băiețulului au fost fatale pentru cea mică. La fața locului a sosit de urgență un echipaj medical care a transportat victima la spitalul de copii „Marie Curie”.

Loviturile au fost atât de dure, încât medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Polițiștii din Ilfov au fost sesizați de medici după ce fata a decedat marți, 28 iulie. Părinții au aflat vestea nenorocirii după ce au fost alertați de către vecini. Acum ei sunt în pragul disperării. Atunci cand și-au lăsat copiii la joacă, nu bănuiau că se poate întâmpla cea mai cruntă nenorocire cu copilul lor.

Oamenii legii au început verificările pentru a stabili exact cum s-a întâmplat totul și dacă minorii erau supravegheați de vreun adult atunci când s-a petrecut incidentul.

În urma unei anchete, poliția a constatat că fetița lovită la joacă de un alt copil a murit din cauza unei malformații foarte rare de care suferea, care, în contact cu loviturile, a dus la sfârșitul tragic. Surse din cadrul Spitalului Marie Curie spun că zece medici au intrat în sala de operație, încercând să o salveze, dar aceasta avea un hematom fatal.

Share
Scris de
Andreea Oprea

Acest site foloseste cookies.

Read More