Connect with us
Incendiu în București 7 februarie: intervin 11 autospeciale

Locale

Incendiu în București 7 februarie: intervin 11 autospeciale

Incendiu în București 7 februarie. Intervenţie de amploare a pompierilor: arde un imobil cu trei etaje.

Pompierii intervin chiar în aceste momente pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un imobil P+3+pod, situat în strada Cameliei. Incendiul din capitală are loc foarte aproape de Gara de Nord.

Conform informaţiilor furnizate de ISU, incendiul se manifestă pe aproximativ o sută de metri pătraţi. Flacăra este violentă şi este foarte mult fum la nivelul podului. Totuşi, pompierii au reuşit să localizeze incendiul şi nu au raportat victime. La faţa locului se află 11 autospeciale de stingere, două autoscări, detaşamentul special de salvatori, echipaje SMURD şi de la descarcerare, transmite MEDIAFAX.

Potrivit primelor informații, incendiul se manifestă pe aproximativ o sută de metri pătrați, potrivit ISU București Ilfov, citat de Mediafax.

Flacăra este violentă și este foarte mult fum la nivelul podului. Totuși, pompierii au reușit să localizeze incendiul și nu au raportat victime.

La fața locului se află 11 autospeciale de stingere, două autoscări, detașamentul special de salvatori, echipaje SMURD și de la descarcerare, conform Digi24.

Știre în curs de actualizare, vom reveni cu amănunte.

Și la Giurgiu a avut loc o nenorocire: un bărbat a murit în urma unui incendiu

Un bărbat din Giurgiu a murit după ce a avut loc un incendiu în casa sa. În ciuda eforturilor vecinilor de a-l salva, bărbatul și-a pierdut viața și a fost găsit de pompieri.

Salvatorii au ajuns cândfocul ardea mocnit într-o cameră.

Proprietarul, un bărbat în vârstă de 72 de ani, a fost surprins de flăcări în interior și a murit. În timpul incendiului au ars acoperișul, dormitorul locuinței și bunurile din interiorul acestuia.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top