Connect with us
Incendiu în București. Pompierii intervin chiar acum

Locale

Incendiu în București. Pompierii intervin chiar acum

Incendiu București. Pompierii intervin, duminică, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit într-un apartament situat la etajul 6, într-un bloc de pe Şoseaua Colentina, din Capitală.

Incendiul a fost stins

Incendiul produs duminică într-un bloc din Şoseaua Colentina din Capitală a fost stins, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Au intervenit opt autospeciale de stingere, trei ale SMURD, una pentru descarcerare, o autoscară şi Detaşamentul Special de Salvatori.

Incendiul s-a produs într-un apartament de la etajul 6 al blocului, cu degajări mari de fum în interiorul acestuia şi pe casa scării.

Potrivit ISU Bucureşti – Ilfov, incendiul s-a produs la etajul 6 într-un bloc de pe Şoseaua Colentina. Sunt degajări mari de fum în interiorul apartamentului şi pe casa scării. Pompierii acţionează cu şase autospeciale pentru a stinge incendiul.

Până în acest moment nu au fost persoane rănite.

În sprijinul resurselor menţionate, la caz se află şi Detaşamentul Special de Salvatori. Incendiul este localizat, nu au fost identificate persoane în apartamentul afectat de incendiu. Se verifică în continuare la etajele superioare, au transmis reprezentanţii ISU.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top