Connect with us
Minerii de la Salina Ocna Deja s-au blocat în subteran, grevă

Știri

Minerii de la Salina Ocna Deja s-au blocat în subteran, grevă

Zeci de mineri de la Salina Ocna Dej s-au blocat în subteran, supărați că după o săptămână de proteste nu au primit vouchere de vacanță.

Un angajat al Salinei Ocna Dej a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că sunt în jur de 30 de mineri din primul schimb care s-au blocat în subteran, în semn de protest față de neacordarea voucherelor de vacanță.

Minerii blocați îi așteaptă pe cei din schimbul doi, pentru a vedea ce decizie iau legată de protest.

„Am avut în cursul zilei de sâmbătă o întâlnire cu președintele Consiliului de Administrație al Salinei Ocna Dej, luni ar trebui să aibă loc o ședință în care să se aprobe acordarea voucherelor de vacanță. Ne-am săturat de promisiuni. A fost și premierul Dăncilă la Dej, a vorbit ca să ni se rezolve problema, dar din păcate nu s-a întâmplat nimic”, a spus acesta.

Protestul angajaţilor de la Salina Ocna Dej, judeţul Cluj, a început în urmă cu o săptămână. Oamenii sunt supărați că nu primesc voucherele de vacanţă, în valoare de 1.450 lei sau 2.080 lei, așteptate din august.

Salina Ocna Dej este o veche unitate minieră din Ocna Dejului, judeţul Cluj, specializată pe extracţia sării geme în stare solidă.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top