Connect with us
Minoră din Caracal, dispărută. Familia a anunțat autoritățile după 10 zile

Locale

Minoră din Caracal, dispărută. Familia a anunțat autoritățile după 10 zile

O fată de 16 ani din Caracal este căutată de Poliția din Olt. Minora a plecat de acasă pe data de 20 august, iar de atunci nu se mai ştie nimic despre ea. Familia este îngrijorată și a cerut ajutorul polițiștilor. Cu toate acestea, au sesizat autoritățile abia după 10 zile de când au remarcat că fata nu s-a mai întors la domiciliu, după ce l-a părăsit în mod voluntar.

Minoră din Caracal, dispărută. Familia a anunțat autoritățile după 10 zile

Orașul Caracal, faimos deja pentru dispariția tinerelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a mai semnalat un astfel de caz. La data de 20 august, Asan Ana-Maria Casandra, o tânără în vârstă de 16 ani, a părăsit voluntar domiciliul său și nu a mai revenit până la data de 1 septembrie, când familia ei a comunicat dispariția acesteia autorităților.

Tânăra nu a mai putut fi contactată telefonic de câteva zile, ceea ce a îngrijorat-o pe bunica acesteia. Tot ea a fost și cea care i-a anunțat pe oamenii legii din Olt, având în vedere că minora locuiește cu ea și bunicul ei. Mama Anei Maria Casandra Asan a plecat în străinătate, mai exact în Spania, în urmă cu câteva zile.

„La data de 1 septembrie, în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Poliție municipiului Caracal au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 20 august a.c., Asan Ana-Maria Casandra, în vârstă de 16 ani, ar fi plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.”, anunță Inspectoratul Județean de Poliție Olt.

Polițiștii cer ca persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea ei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112. Conform informațiilor transmise, Semnalmentele tinerei sunt: înălţime 1,60 m, aproximativ 50 de kg, constituție atletică, ochi verzi, păr lung, vopsit negru.

Nu este pentru prima data când fata dispare de la locuința familiei. În decembrie anul trecut, când părinții ei se aflau în Spania, tânăra a dispărut de acasă și a fost căutată de polițiștii din orașul Cordoba.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top