Connect with us
Nelu Tătaru după incendiul de la Constanța: "Șirul de erori ne arată că..."

Locale

Nelu Tătaru după incendiul de la Constanța: „Șirul de erori ne arată că…”

Fostul Ministru al Sănătății, Nelu Tătaru a făcut declarații în urma tragediei de la Constanța în care o femeie de 57 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul apartamentului său în flăcări. Tătaru a spus că tragediile din ultimele luni din România arată că sistemul de urgență are niște lacune și că trebuie reformat.

Nelu Tătaru a făcut declarații după incendiul de la Constanța

Nelu Tătaru este de părere că au fost mai multe erori în sistemul de intervenție de urgență și că acesta este semnul că are nevoie de o reformă. Fostul ministru al sănătății a făcut declarații ca urmare a tragediei de la Constanța, unde un apartament a fost cuprins de flăcări, iar proprietara lui s-a speriat și a sărit de la etajul 6.

Fostul ministru al Sănătății a făcut declarații marți, 16 februarie 2021, în emisiunea Legile Puterii, moderată de Alexandra Păcuraru la Realitatea Plus.

Șirul de erori ne arată că sistemul de urgență are niște lacune. Sistemul de intervenție de urgență are nevoie de reformă. Daca în timpul pandemiei ziceam că 80% dintre manageri nu au ce căuta, au reacționat. (…) Dăm vina pe o grea moștenire, dar celor care trecem prin aceste funcții de decizie pandemia ne-a arătat un management la pământ, cu feudele din minister. 10-15% din minister lucrează, restul sunt interese proprii, a declarat Nelu Tătaru.

Incendiu devastator în Constanța. O femeie s-a aruncat de la etajul 6

Un incendiu devastator a avut loc marți, 16 februarie, în Constanța. Flăcările au izbucnit la un apartament dintr-un bloc situat pe Bulevardul Mamaia, chiar lângă Spitalul Militar de Urgență Dr. Alexandru Gafenco. O femeie în vârstă de 57 de ani a sărit de pe balcon, apartamentul fiind situat la etajul 6. Medicii sosiți la fața locului au resuscitat-o mai multe de 40 de minute, însă din păcate, nu au reușit să îi salveze viața.

Conform primelor informații, focul ar fi pornit de la niște lumânări pe care femeia le aprindea în memoria fiul ei. Când și-au dat seamă că apartamentul a luat foc, femeia și soțul ei au ieșit pe casa scării, dar ea s-a întors apoi în locuință pentru a-și lua laptopul. Un martor a declarat că acolo avea poze cu băiatul ei, și a vrut neapărat să le recupereze. Dacă ipoteza va fi confirmată de ancheta autorităților, asta i-a adus sfârșitul femeii de 57 de ani. Ea s-a refugiat pe balcon de unde a sărit în gol.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top