Connect with us
Nicușor Dan, anunț trist pentru bucureșteni. Nu vor avea căldură nici iarna aceasta

Locale

Nicușor Dan, anunț trist pentru bucureșteni. Nu vor avea căldură nici iarna aceasta

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a vorbit despre mai multe subiecte de interes pentru români, printre care și problema legată de căldură, cu care bucureștenii se confruntă deja de mult timp. Din nefericire, a anunțat că nici iarna asta nu va fi mai bună decât celelate, ceea ce înseamnă că locuitorii Bucureștiului nu vor avea căldură nici în următoarele luni din sezonul rece.

Nicușor Dan explică de ce bucurestenii nu au căldură

În ultimele săptămâni, mai multe zone din București s-au confruntat cu probleme grave în ceea ce privește încălzirea și au fost înaintate mai multe plângeri către responsabilii în acest domeniu. Această situație durează de mai mulți ani, însă oamenii speră că se va remedia anul acesta.

Nicușor Dan le-a adus vești proaste bucureștenilor, în plină iarnă. Primarul general al Capitalei a declarat că, la fel cum a fost în ultimele două săptămâni, va fi și în următoarele luni de iarnă, în ceea ce privește felul în care va fi distribuită căldura. Primarul susține că nu este vina actualei conduceri, care se luptă cu efectele unei administrații greșite în trecut, dând vina complet pe cei care au plecat de la conducere.

Nicușor Dan explică faptul că țevile care susțin căldura sunt unele vechi și stricate, cu multe găuri, care au fost reparate superficial, motiv pentru care continuă să se spargă și să conducă la această situație.

„Asta este situația pe care am moștenit-o. Oricum sistemul ăsta mergea târâindu-se de ani de zile. Urmează trei luni pentru bucureșteni cam cum au fost aceste ultime două săptămâni, din păcate.  O reparație durează, în 95% dintre cazuri, mai puțin de 16 ore, cât e de dimineață până seara. Din păcate, este fenomenul pe care vi l-am explicat, se sparge imediat după.  asta este tot ce putem să facem în momentul ăsta și în campania electorală, repet, nu am spus mai mult.”, a spus primarul general al Capitalei.

Primaru general a adus și o veste bună pentru români. El a comentat ipoteza carantinării Bucureștiului, după ce numărul de infectări a crescut considerabil în ultima perioadă. Astfe, el a recunoscut că situația este una dificilă, însă intrarea Bucureștiului în carantină este ultima ipoteză luată în calcul și nu este luată în calcul în acest moment. Autoritățile încearcă să țină lucrurile sub control cu ajutorul măsurilor de prevenire adoptate în ultima perioadă.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top