Connect with us
O copilă de 12 ani din Olt a dispărut de mai bine de 48 de ore

Locale

O copilă de 12 ani din Olt a dispărut de mai bine de 48 de ore

O fetiță de 12 ani din Olt a dispărut fără urmă de acasă, de mai bine de 48 de ore, iar familia o caută cu disperare. Se pare că adolescenta ar fi plecat de bunăvoie și nici până în acest moment nu au apărut vești legate de ea. Autoritățile cer ajutorul populației pentru a o găsi pe Maria.

O copilă de 12 ani din Olt a dispărut de mai bine de 48 de ore

Este alertă în județul Olt, după ce o adolescentă de 12 ani a dispărut în urmă cu mai bine de 48 de ore de acasă. Maria Oaie, în vârstă de 12 ani, este o copilă din localitatea Cilieni, care a plecat voluntar de acasă de mai bine de 2 zile și nu a mai revenit. Familia o caută cu disperare cu ajutorul autorităților și solicită ajutorul tuturor oamenilor.

Pentru a fi recunoscută, autoritățile au transmis detalii referitoare la aspectul fizic al fetei, precum și informații cu privire la îmbrăcămintea pe care o purta la momentul dispariției. Maria are o înălțime de aproximativ 1,40 m și 35 de kg. De altfel, fața este ovală, tenul măsliniu, ochii verzi, iar părul șaten, tuns până umeri. La data plecării, aceasta era îmbrăcată cu pantaloni scurți și tricou roșu.

„Astăzi, 20 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Corabia au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 18 august a.c., Oaie Maria, în vârstă de 12 ani, a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit. Semnalmentele tinerei: înălţime 1,40 m, aproximativ 35 de kg, față ovală, ten măsliniu, ochi verzi, păr șaten, tuns până umeri. La data plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni scurți și tricou roșu. Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.”, informează polițiștii.

Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top