O fetița de 11 ani a fost dispărut în condiții similare ca cele din Caracal

21.09.2019

O copilă de numai 11 ani, din județul Dâmboviţa, este de negăsit încă de vineri! Fata a plecat de la şcoală după terminarea orelor, dar nu a mai ajuns acasă.

Imediat după ce membrii familiei au reclamat dispariţia, zeci de poliţişti – însoţiţi de câini de urmă – au pornit în căutarea ei.

Familia este însă convinsă că ar fi fost răpită de pe stradă de nişte necunoscuţi.

Copila este din comună Gura Şuţii, are 11 ani și provine dintr-o familie sărmană, cu 6 frați. Mama ei povestește că o aștepta să vină acasă, după terminarea orelor. O camera de supraveghere a înregistrat-o pe elevă până aproape de casă, la circa 300 de metri, iar de acolo parcă a intrat în pământ.

O fată e dată dispărută după ce a plecat de la școală. Familia crede că a fost răpită
O fată e dată dispărută după ce a plecat de la școală. Familia crede că a fost răpită

Angela Stoica, mama fetei: “De la 5 și ceva trebuia să vină acasă și nu a mai venit.”
Reporter: Avea vreun motiv să fugă fata?
Angela Stoica: ”Nu”.
Reporter: Când ați văzut că nu mai vine ce ați făcut?
Angela Stoica: ”Am plecat cu bicicleta după ea, era școala închisă”

Georgeta Fieraru, sora fetei dispărute: “A luat-o, domne, ce să bănuim altceva . O sută de metri să ajungă și imediat cum a dat colțu nu a mai ajuns copilul acasă. Nu a fost bătută, înjurată..”

Oamenii se gândesc la ce e mai rău și se roagă că fata să nu fi ajuns în mâinile cui nu trebuie.

Localnic: “Copilul era cuminte, nu avea unde să se ducă. Nu o bătea, aveau grijă de ea, ea o fată liniștită, nu a mai plecat de acasă. Am căutat-o peste tot, probabil a fost urmărită”.

Mihaela Adriana Fieraru are aproape 1 metru și 50 de centimetri înălțime, în jur de 45 de kilograme, ochi căprui, păr lung, castaniu.