Connect with us
Povestea tristă a fetiţei din Piatra Neamţ care și-a așteptat părinţii toată noaptea, într-o scară de bloc

Știri

Povestea tristă a fetiţei din Piatra Neamţ care și-a așteptat părinţii toată noaptea, într-o scară de bloc

Ana-Maria este o fetiță din Piatra Neamț a cărei poveste este extrem de tristă. Copila a fost dată dispărută vineri seara după ce era de negăsit de către persoana care o îngrijrea. Ea a stat toată noaptea într-o scară de bloc să îți aștepte părinții care urmau să sosească din Anglia.

Povestea tristă a fetiţei din Piatra Neamţ care și-a așteptat părinţii toată noaptea, într-o scară de bloc

Ana Maria Moldoveanu a plecat de la școală vineri, în jurul orei 13:00, însă nu a mai ajuns acasă, unde o aștepta o persoană apropiată familiei, în grija căreia se afla de când părinții ei pelcaseră la muncă în străinătate. Echipaje ale Serviciului de Investigații Criminale, dar și agenți ai Poliției din Piatra Neamț, cărora li s-au s-au alăturat jandarmi și mai mulți voluntari, au făcut eforturi reale să o găsească.

Din fericire fetița a fost găsită în dimineața zilei de sâmbătă, în scara unui bloc în care locuise în chirie împreună cu părinții ei. Ana Maria auzise că mama și tatăl ei urmează să se întoarcă în țară, așa că s-a hotărât să îi aștepte acolo unde știa ea că s-ar putea întoarce. Din nefericire planurile părinților s-au schimbat și nu au mai ajuns la destinație. Fata și-a petrecut toată noaptea în scara de bloc.

ana Maria si-a petrecut toata noaptea intr-o scara de bloc. sursa foto: ziarpiatraneamt.ro

Ana Maria si-a petrecut toata noaptea intr-o scara de bloc din Piatra Neamț. sursa foto: ziarpiatraneamt.ro

O femeie a văzut-o în dimineața zilei de sâmbătă în scara blocului din Piatra Neamț și a alertat autoritățile. Jurnalista Catrinel Dana Cojocaru a postat un mesaj emoționant despre toată această poveste, mesaj care ar trebui să dea de gândit tuturor părinților care pleacă în străinătate și își lasă copii în țară.

„Poveste trista cu final fericit …care trebuie sa ne bucure , dar sa ne dea de gândit… Povestea are final fericit (fetița a fost găsită in scara unui bloc de pe strada Grigore Ureche, vie și nevătămată). Ajunsese acolo, însă, pentru ca a stat acolo cu chirie, in urma cu ceva timp. A stat alături de părinții ei care au fost nevoiți sa plece la munca in străinătate. Și sa o lase in grija unei cunoștințe apropiate.

A mers acolo pentru ca PĂRINȚII i au spus ca vor veni acasa! Și fetița s-a bucurat ca ii va revedea. Și a mers acolo să ii aștepte, să se bucure de venirea lor; a mers acolo unde a știut ea ca a avut clipe fericite!!! Doar ca între timp, planurile s-au schimbat și ei nu au mai venit. Iar fetița a rămas sa viseze in scara unui bloc in care a trăit clipele ei de fericire…”, a scris jurnalista Catrinel Dana Cojocaru, pe Facebook.

În acest caz, a fost informată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Neamț.

Citește și: Vremea 28 octombrie – 3 noiembrie cu Florin Busuioc. Când vin ninsorile

Citește și: Luna noua in Scorpion, 28 octombrie 2019. Dizolvarea compromisurilor

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top