RO-Alert s-a activat azi,19 februarie 2019 – „Rămâneți în case!”

Ultimul update: marți 19 februarie 2019 16:14 Data publicării: marți 19 februarie 2019 14:30
Autor , în Locale

Sistemul RO-Alert s-a activat astăzi 19 februarie, pentru locuitorii din București și Ilfov. Un incendiu puternic declanșat la o hală degajă un fum puternic și periculos pentru populație.

Mesajul trimis de RO-Alert astăzi

„Incendiu depozit Remat în comuna Afumați / Ilfov cu degajări mari de fum se îndreaptă spre directiția Municipiului București. Pentru asigurarea protecției rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum. Respectați recomandările pompierilor DSU-IGSU.”

RO-Alert trimis astăzi 19 februarie 2019

RO-Alert trimis astăzi 19 februarie 2019

Autoritățile au transmis, marți, un mesaj de avertizare prin intermediul aplicației RO-Alert cu privire la incendiul din comuna Afumați din județul Ilfov, bucureștenii fiind sfătuiți să rămână în case deoarece fumul se deplasează spre Capitală, informează ISU București-Ilfov.

„Incendiu depozit Remat în comuna Afumați/Ilfov cu degajări mari de fum, norul de fum se îndreaptă în direcția mun. București. Pentru asigurarea protecției rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum. Respectați recomandările pompierilor. DSU-IGSU. Tip: Alerte extreme”, se arată în mesajul transmis prin intermediul Ro-Alert.

Potrivit ISU București-Ilfov, au fost alertate, pentru incendiul din Afumați, 18 autospeciale – unele la fața locului, altele în deplasare. În prezent se lucrează și pentru protejarea vecinătăților.

Un incendiu a izbucnit, marți, la un punct de colectare-reciclare autoturisme în Voluntari, pe Șoseaua de Centură, anunță reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov, care precizează că arde, pe o mie de metri pătrați, o stivă de autoturisme.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov anunță că un incendiu a izbucnit, marți, la un punct de colectare-reciclare autoturisme în Voluntari, pe Șoseaua de Centură.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Știri despre:     
Comentarii
  1. Gabriel , 21 februarie 2019 la 9:33

    Mesajul a fost transmis tot în limba engleză?
    Vorbitorii acestei limbi trebuie să se știe în siguranță.