Connect with us
Și-au salvat fiul spânzurat în ultimul moment. Tânărul a trimis un mesaj ciudat prietenilor

Locale

Și-au salvat fiul spânzurat în ultimul moment. Tânărul a trimis un mesaj ciudat prietenilor

Tragedie într-o familie din Iași. Un tânăr s-a spânzurat, după ce le-a trimis prietenilor un mesaj ciudat în mediul online. Între timp, familia lui a aflat și a mers să-l caute exact după ce a recurs la teribilul gest. Totuși, băiatul a fost salvat chiar în ultimul moment și dus la spital, însă starea lui este una extrem de gravă.

Salvat în ultimul moment de la moarte

O tragedie ar fi avut loc în satul Dancu din județul Iași, dacă familia nu ar fi intervenit la timp. Un tânăr cu vârsta de 21 de ani a încercat să-și pună capăt zilelor r prin spânzurare, după ce le-a transmis un mesaj extrem de ciudat prietenilor în mediul online.

Imediat ce au văzut mesajul, aceștia i-au anunțat familia. Apropiații au mers imediat să-l salveze. Tânărul a fost găsit după 15 minute de când se spânzurase, conform spuselor medicilor. Norocul lui a fost că apropiații săi și politia au efectuat rapid un masaj cardiac pana la sosirea cadrelor medicale.

Când a ajuns ambulanța, a reușit să-l mobilizeze după 5 minute de resuscitări. Tânărul a fost transportat de urgență la spital și, în urma investigațiilor, s-a constatat că are edem cerebral și nu a suferit o fractură de coloană cervicală. Acesta a fost tratat inițial la Unitatea pentru Primiri Urgențe și, ulterior a fost transferat pe secția de Neurochirurgie.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din satul Dancu a fost adus la spital cu o autospecială de Terapie Intensivă Mobilă, IOT+VM coma post resuscitare din cauza unei tentative autolitice prin spânzurare. Acesta a fost găsit de către familie după aproximativ 15 minute.

Familia și poliția au început la fața locului masajul cardiac. După sosirea echipajului medical de pe Terapia Intensivă Mobilă s-a reluat circulația spontană după cinci minute de resuscitare cardio-pulmonară.

Pe Computerul Tomograf a fost vizibil un edem cerebral, fără fractură de coloană cervicală. Acesta a fost tratat inițial la Unitatea pentru Primiri Urgențe și, ulterior a fost transferat pe secția de Neurochirurgie”, a declarat dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef al Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean ”Sfântul Spiridon“ Iaşi, sefa SMURD Iaşi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top