Connect with us
Starea criminalului de la Onești s-a agravat. Va fi transferat la un alt spital

Locale

Starea criminalului de la Onești s-a agravat. Va fi transferat la un alt spital

Starea criminalului de la Onești a devenit una instabilă, conform medicului șef de la ATI Onești. Astfel pacientul va fi transferat la spitalul din Bacău, pentru a i se oferi îngrijirile necesare și a i se face investigații mai amănunțite. Medicii de la Onești l-au operat pe bărbat și au scos din corpul lui 9 gloanțe, dintre care două letale și 7 de cauciuc.

Criminalul de la Onești se află în stare gravă și va fi transferat la Bacău

„În momentul actual starea generală a pacientului este în ușoară agravare. S-a luat legătura cu Spitalul Județean Bacău să îl transferăm la Bacău pentru investigații, fiind un spital de rang superior am decis că e mai bine pentru pacient să fie transferat.

A devenit instabil hemodnamic, febril, cu o stare generală în agravare. Tensiunea a început să îi scadă, acum e pe un suport vaso-constructor”, a spus dr. Vartic, notează antena3.ro

Gheorghe Moroșanu a fost operat și internat la secția de ATI a spitalului din Onești. Bărbatul a fost păzit în permanență de patru polițiști. Doi au stat împreună cu el, în salon, iar alți doi la ușă. Deși la început medicii au anunțat că starea sa este stabilă, acum șeful secției de ATI a declarat că pacientul a devenit instabil și va fi transferat la Bacău.

Soția criminalului a fost reținută și audiată de polițiști. Aceasta le-a spus că nu a crezut că se va ajunge atât de departe și că soțul eiv a comite o asemenea faptă. Ea a mai mărturisit că nu li s-a înmânat niciodată hotărârea judecîtorescă prin care au fost evacuați din apartament, iar supărarea i-a întunecat mintea bărbatului.

Vă remaintim că Moroșanu, în vârstă de 68 de ani, a omorât doi oameni nevinovați după ce i-a ținut mai multe ore sechestrați pe balcon. Autoritățile nu au reușit să gestioneze nici acest caz într-un mod corespunzător și astfel cei doi bărbați au fost uciși cu sânge rece de criminal.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top