Un adolescent de 16 ani a înjunghiat un copil de 14 ani, acesta era „supărat”

Ultimul update: marți 16 aprilie 2019 15:18 Data publicării: marți 16 aprilie 2019 15:18

Un adolescent în vârstă de 16 ani, din comuna Găvănești, județul Olt, a fost arestat preventiv, marți, acesta fiind acuzat că, pe fondul unui conflict mai vechi, l-a înjunghiat pe un băiat de 14 ani, pe un câmp din localitate. Victima a fost internată în stare gravă în Spitalul din Craiova.

Tânărul de 16 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, marți, în urma unei decizii a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt, acesta fiind acuzat de tentativă de omor, după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, l-a înjunghiat cu un briceag pe un băiat de 14 ani, din comuna Găvănești.

„În timp ce se aflau pe un drum agricol, situat pe raza comuna Găvăneşti, judeţul Olt şi pe fondul unui conflict anterior, inculpatul M.B.G.L., în vârstă de 16 ani a înjunghiat-o cu un cuţit tip briceag, pe care îl avea asupra sa, pe persoana vătămată M.R.C.L., în vârstă de 14 ani, în zona abdominală, fiindu-i cauzată o plagă toraco-abdominală”, au transmis, marți, procurorii olteni.

Victima a fost dusă în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, unde se află şi în prezent, cu mai multe plăgi înjunghiate care i-au pus în pericol viaţa.

Loading...
Langkawi e THE ONE
Langkawi e THE ONE
Sursa: Huff.ro
Știri despre:
Comentarii