Connect with us
Un copil de șapte ani din Arad a dispărut. Autoritățile îl caută de azi dimineață

Locale

Un copil de șapte ani din Arad a dispărut. Autoritățile îl caută de azi dimineață

Autoritățile din Arad sunt în alertă după ce un copil de șapte ani a fost dat dispărut de părinți azi dimineață. Mama băiețelului spune că aceasta a pelcat de acasă să se joace, însă nu s-a mai întors. Poliţişti şi forţe ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad îl caută pe un câmp din preajma localității Vânători, unde au domiciliul părinții copilului.

Părinții copilului au sunat la 112 să ceară ajutorul

George Pleșca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad a declarat că apelul la serviciul de urgență a fost făcut de către mama copilului, care a anunțat că băiatul ei nu s-a mai întors acasă după ce a plecat la joacă.

„Apelul a fost făcut de către mama băiatului, care a menţionat că minorul a plecat să se joace, cândva în această dimineaţă, şi nu s-a întors acasă, a precizat Pleșca.

Mai multe echipaje de salvare ISU și un echipaj SMURD îl caută pe copil la marginea satului în care locuiește. Totodată, au fost mobilizate și forțe ale poliției din zonă.

Primarul comunei Mişca, de care aparţine satul Vănători, Tiberiu Haasz, s-a implicat în căutări și chiar a mers la fața locului. Acesta a declarat că familia din care provine copilul este una numeroasă și nevoiașă. El a mai precizat că nu este clar ce s-a întâmplat uc băiatul, însă părinții lui susțin că a ieșit la joacă și nu s-a mai întors.

„Este o familie cu 13 copii, dar majoritatea sunt mari, unii deja au şi ei familie. Sunt oameni mai nevoiaşi. Încă nu e clar în ce împrejurări a plecat copilul singur de acasă, părinţii spun că a ieşit la joacă, a spus primarul, care a mers pe teren pentru a ajuta echipele de căutare.

În acest momentu autoritățile fac tot posibilul să îl găsească pe copil și să îl aducă acasă în siguranță.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top