Connect with us

Știri

Locuitorii unui sat au dat peste un ȘARPE GIGANTIC în pădure. Când l-au tăiat și au văzut ce a ieșit din el, au rămas mască!

Locuitorii unui sat au încremenit când au dat peste un șarpe imens în pădure. Reptila părea moartă, așa că au luat-o și au tăiat-o, pentru a vedea ce se află în interiorul ei.

S-a întâmplat în Brazilia, unde oamenii unui mic sat au descoperit șarpele uriaș chiar la marginea așezării lor. Unul dintre localnici a dat peste creatură și i-a chemat și pe ceilalți să vadă descoperirea sa. Totul părea cu atât mai bizar, cu cât reptila avea ceva în burtă, care o făcea să arate și mai mare.

Cu greu, oamenii au reușit să aducă reptila, care părea fără viață, în așezarea lor, și au luat decizia să-i despice burta, pentru a vedea ce se ascunde acolo.

Unii au venit și cu telefoanele pentru a face poze, convinși că vor da peste ceva remarcabil.

Nu mică le-a fost mirarea oamenilor când, după ce au tăiat burta șarpelui, au văzut că acolo era…un alt șarpe uriaș!

De altfel, Brazilia este renumită pentru faptul că aici viețuiește anaconda, un șarpe de dimensiuni foarte mari, care provoacă panică în rândul tuturor celor care îl văd.

Recent, o echipă de muncitori a descoperit o anacondă care avea o lungime de 10 metri!

Citește și: Au găsit un piton sub patul băiețelului lor. L-au aruncat afară, dar șarpele a revenit. Ce face astăzi cu copilul e greu de imaginat

Citește și: A găsit un ȘARPE în grădină, cu o umflătură ciudată. L-a dus la veterinar, iar când medicul a scos ce era în el, a rămas MASCĂ

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top